Autor Zpráva
zimmi
Profil
Vite o tom, ze mozilla i ie neberou stejne procenta?
Dam v css stylu top:10% a mozilla mi to krasne vezme, kdezto to posahany ie,.....hodi ten prvek stranky uplne nekam jinam.
grrrrr
thingwath
Profil
Zkus nahodit příklad :-)
Boldrik
Profil
No ono je posahany, ze je tolik prohlizecu a kazdy se chova jinak. Chci aby stranky byly bezpodminecne funkcni v IE, Gecko(Mozilla), Opera. Jede pripad jsem resil tremy zpusoby a vzdy fungoval pouze v jine kombinaci svou techto prohlizecu. Nakonec jsem to vyresil hackem, jinak to neslo. A zere to jen cas.
Honza Hučín
Profil
zimmi
Ano, to víme. Jaký konkrétní problém máš?
Acci
Profil
Řekl bych, že tam bude problém buď v box-modelu nebo marginem stránky
zimmi
Profil
Kdyz dam treba left:10%, tak v ie je ten prvek uplne nekde jinde nez v mozille.
takze musim napsat _left:15%, aby to v ie bylo stejny jako v mozille:((
a to me stve
Acci
Profil
Dej sem odkaz, kde ti to blbne
zimmi
Profil
Neni to na netu, je tzo teprv doma.
btw: uz jsem to spravil pomoci podtrzitkovyho hacku:))
ronnie
Profil
Urcite to jde vyresit i jinak, napis sem kod
zimmi
Profil
Promin ronnie, opravdu nejde, protoze musim napriklad pro mozillu napsat width:10%, ale pro ie musim psat _width:10%:((((
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.