Autor Zpráva
honza
Profil *
mam tu definici ve stylech asi takto:

<style type="text/css">
#hlavicka { position: absolute; width:600px; top: 0px; left:50%; margin-left:-300px;height:105px ;background:#000066 url('d:/0prace/elisp/www/soubory/obr/hlavicka.gif');}
#lista { position: absolute; width:600px; top: 105px; left:50%; margin-left:-300px;height:26px ;background:#000066 url('d:/0prace/elisp/www/soubory/obr/lista.gif');}
#telo { position: absolute; width:600px; top: 0px;left:50%; margin-left:-300px ;height:100%;background-color:white;}
#patka { position: absolute; width:600px; bottom: 0px; left:50%; margin-left:-300px;height:19px ;background:#000066 url('d:/0prace/elisp/www/soubory/obr/patka.gif');}

p {color:#666666; text-indent: 25px; margin: 0px; font-family: Arial CE,Arial; font-size: 12px; font-style:normal;}

a:link {color: #000066;text-decoration: none;}
a:visited {color: #000066;text-decoration: none;}

</style>

no a mozilla mi to pozadi ne a ne zobrazit - obrazky v ni mam samozrejme zapnute...
ie funguje bez problemu.

jsem docela zacatecnik cili jestli tam mam nekde jine chyby uvitam kritiku...
Fred
Profil
No jestli to chceš zprovvoznit jenom offline tak url('file:///d: atd. bude fungovat
honza
Profil *
ok, diky
a jestli to dobre chapu...pokud to pak bude online,staci url('stejne pro fsecky prohlizece') ???
Fred
Profil
Ano, a jestli ten soubor co se to do něj načítá je taky na disku d, úplně by stačilo url('0prace/elisp/www/soubory/obr/hlavicka.gif');
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.