Autor Zpráva
Ice
Profil *
Ahoj,
daji se ukladat stranky v opere jako v Ie? Myslim tim aby se soubory ulozili do adresare jak to dela Ie a ne tak vymr.... jak to dela opera?
habendorf
Profil
Popravdě moc nevím, co na ukládání v Opeře považuješ za vymr...
Kompletní stránku uložíš: Files - Save with images as...
V čem je problém?
DoubleThink
Profil *
Problém je v tom, že Opera ty obrázky a styly plácne vedle toho html souboru.
IMHO to asi nepůjde změnit.
ice
Profil *
Presne tak jak to rika doublethink a to me vytaci kdyz je tech stranek vic a chci z nich jen nektere a ostatni smazat.(Des bes)
Hugo
Profil
ice

Tak pred ulozenim stranky vytvor novy adresar, to snad neni tolik prace.
ice
Profil *
to muzu, ale co si tim pomuzu?Kdyz tech stranek mam treba 10 tak si to muzu tak leda hodit?
Hugo
Profil
Myslel sem pro kazdou stranku novy adresar. To same dela IE.
Ice
Profil *
jenze ten to dela automaticky, a o to mi jde. Jinak jsem s ni naprosto spokojen..
Hugo
Profil
Ja myslim,ze toto je malickost, ale jestli ti to moc vadi, tak napis vyvojarum. Treba se toho chytnou.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.