Autor Zpráva
Ali
Profil *
Mám prosbu. Potřeboval bych poradit s Firefoxem! Teprve včera jsem si ho stáhl a hned lačně otevřel některé moje stránky a stránky mýho kámoše a k mému udivení se vyskytlo pár problémů.

1) Dotaz trochu mimo, ale je lepší stránky layoutovat do tabulek nebo spíše do DIVů?
2) Jak vycentrovat stránky? Při použití stejného postupu mi to někde de a někde ne! viz. příklady u 3)
3) Příklady, nevim kde mám chybu a stránky jsou celý rozjetý: www.bajking.wz.cz
www.kyberia.mysteria.cz
Martin
Profil
ad 1) do divů formátovaných pomocí css
ad 2) zkus body {margin:auto}
ad 3) Trošičku to rozházený je, ale stránky jsou na středu (IE,Firefox)
Marty
Profil
ad 2) zkus body {margin:auto}

K tomuto bych ještě dodal, že to nefunguje v IE 5.5 a nižší, tam to chce ještě přidat
body{text-align: center}

a do hlavního divu, kterej obsahuje celou stránku:
.jmenodivu{text-align: left}
Ali
Profil *
Díky za pomoc, ale potřeboval bych:
ad 3) Aby to tak rozjetý nebylo.
ad 2) S tim centrovanim sem to snad pochopil (bude to úplně ve středu celý stránky, nebo jenom zleva a zprava na středu?)
ad 1) Tyhle stránky jsou založený čistě na obrázcích => layout tabulky => jak to nacpat do DIVů?
Tomik
Profil
3) Mám FF 1.0PR a vše se zdá ok.
2) Vycetrovaný
1) viz. JPW, je to tam i s příkladem.
Ali
Profil
ad 1) Je to ok, už to chápu, na JPW je všechno, ale jeste jeden dotaz: kolik se tam dá dát divů => šlo by převýst celý ty mý stránky do DIVů?
ad 2) Takže tak, jak to teď vypadá v IE to po tom margin-left: auto, bude vypadat i ve FF?
ad 3) Mám taky FF 1.0 CZ a vypadá to divně, je to rozjetý (bajking.wz.cz; kyberia.mysteria.cz) u bajking jen iframe a u kyberie je celý menu posunutý vlevo! V IE to vypadá gůd ale FF mi dělá starosti!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.