Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Machi Profil |
#1 · Zasláno: 13. 8. 2006, 19:01:11
Zdravím, udělal jsem si jen tak pro srandu osobní web na adrese http://machi.own.cz a zobrazní v IE, Firefoxu i v Opeře je víceméně ok, jen jsem od jednoho linuxáka dostal info, že sev Konqueroru zobrazuje stránka docela špatně, bohužel mně ani nestihl poslat screen a zmizel. Já Linux teď bužel nemám k dispozici, rád bych vás požádal, jestli se na to může někdo v tomto prohlížečí mrknout, díky moc...
|
||
thingwath Profil |
#2 · Zasláno: 13. 8. 2006, 19:36:56
Posuď sám: http://palisada.net/files/tmp/konqi.png
|
||
Machi Profil |
#3 · Zasláno: 13. 8. 2006, 19:42:21
Díky moc, ono je to asi jen tím linuxáckým písmem, je trošku náročnější na místo, o 20 px jsem tu stránku prodloužil, pls mrkni na to, jestli je to v pořádku :) + tak to dopadá, když se nepoužívají relativní hodnoty, stačí trošku zvětšit písmo a web jde do kytek :(
|
||
thingwath Profil |
#4 · Zasláno: 13. 8. 2006, 19:55:50
Což to já netuším jak to má vypadat, teď je tam akorát víc místa kolem toho boxu, co trochu zasahoval dolů. Nicméně, právě s větším písmem se to rozsype docela rychle. Jako třeba v mém prohlížeči :-) Blbě vidím, tak mám nastavené poměrně velké písmo.
|
||
Machi Profil |
#5 · Zasláno: 13. 8. 2006, 20:01:28
thingwath: jj, pod tím boxem bych chtěl alespoň malou mezeru, aby nezasahoval... jenže jak mám vyřešit to rozsypání, když chci pevnou height i width :((
|
||
Machi Profil |
#6 · Zasláno: 13. 8. 2006, 20:20:36
thingwath: Tak řešní přišlo záhy :)) Nahradil jsem pixely odpovídající hodnotou v "em" a teď se při zvětšování i zmenšování nezdá být problém... Prosil bych ještě o shlédnutí v Konqueru, zda je to také ok, díky moc...
|
||
thingwath Profil |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2006, 20:32:11
Chová se to celkem dobře, jenom to (panel dole) překrývá tu XHTML ikonku napravo, ale to je celkem jedno.
|
||
Machi Profil |
#8 · Zasláno: 13. 8. 2006, 20:44:59
thingwath krucipisk, to jsou zase potize, mmuzes se prosim hodit jesste screen? ta strannka proste musi aspirovat na nejdokonalejsii web roku :D :D
|
||
Machi Profil |
#9 · Zasláno: 13. 8. 2006, 21:00:06
thingwath tak stejne jsem to opravil i bez tebe :D blok navigace mel porad absolutni hodnoty....
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Stinky Profil * |
#10 · Zasláno: 16. 8. 2006, 16:16:16
Doporučuji ti sehnat si nějakou verzi Linuxu a zprovoznit ho jako virtuální pc např. přes VMware. Myslím, že to pro účely kontroly bohatě dostačuje a člověk nemusí pořád resetovat pc když je zvyklý na práci pod Win.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Urso Profil |
#11 · Zasláno: 21. 8. 2006, 09:33:02
machi
a strannka proste musi aspirovat na nejdokonalejsii web roku :D :D Dobrý začátek, validní XHTML 1.1, ještě zkus vychytat chyby v CSS na: CSS validátor |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0