Autor Zpráva
opravdunechápavý
Profil *
Dobrý den,
vytvořil jsem jednu stránku a takřa všude (hlavně, že u zadavatele), se zobrazuje korektně dá se říct na všech obvyklých prohlížečích. U mého pracovního PC jede vše také normálně, ale u mě doma, když vlezu na ty stránky, se nezobrazují vůbec 2 obrázky, navíc, a to je promě nepochopitelné, naprsto chybí ve zdrojovém kódu a místo nich je řádek prázdný, jako kdyby něcco ten obsah blokovalo. Kdyby to bylo u 1 prohlížeče, dala by se věc pochopit chybným nastavením prohlížeče, ale dělá to jak IE6, Opera 9.01, Firefox 1.7, tak i Netscape... Ale jak říkám, někde se obrázky zobrazují normálně. Nevíte, v čem je zakopaný pes??
Mů§žete se juknout, jak seto zobrazuje/nezobrazuje vám, a to tady:http://www.volejballokocl.cz/aktuality.html, mě se nezobrazjí obrázky sponzorů, tedy pod Gedos spol. s r. o. a Město Česká Lípamají být loga...
venca163
opravdunechápavý
o které obrázky se přesně jedná?
opravdunechápavý
Profil *
na té stránce pod odkazy "gedos spol. s r. o." má být logo a to samé pod odkazem "Město Česká Lípa", tam má být erb města. Vedle, jak je fa.Macháček, je pod nápisem obrázek "na.gif" (bílý s červeným křížkem), jenž se i mě zobrazuje normálně, čili se jedná o ty první dva.
tiso
Nemáš náhodou pripojenie cez mobil? Lebo tam by to mohlo robiť - operátor blokuje obrázky a zobrazuje ich v horšej kvalite, pokiaľ to nevypneš, teda aspoň u nás na Slovensku.
Šejn
opravdunechápavý
V Mozzile se mi zobrazí všechno!
venca163
zkus ověřit co ti radí tiso

i mě se zobrazují všechny
opravdunechápavý
Profil *
tak nevím, mám wifi 5Mb/s lajnu, bez jakýchkoli omezení, vše mi funguje normálně (rozuměj - na ostatních stránkách se mi zobrazují všechny obrázky). Jako kdyby se nezobrail, tobych chápal, ale to, že když se kouknu do zdrojáku a tak prostě ty dva odkazy chybí,tomu nerozumím... ale každopádně díky za snahu.
MiRde
Profil *
Příčinou toho může být nějaký program co blokuje internetové reklamy - např. u mě Norton Internet security.
opravdunechápavý
Profil *
Jasně, to mě taky napadlo a asi to takhle nějak i nejspíš bude, zkusím se pohrabat v nastavení firewallu. Ale stejně... stejný formát obrázku, který je pod odkazem na fa. Macháčka normálně zobrazí a ostatní 2 ne... chjo.
Anonymní
Profil *
Mam problem v IE nezobrazuje se mi logo zatimco ve firefoxu se my to v pohode zobrazi nevim co bych tam mel uz udelat yb to slo
Anonymní
Profil *
jedná se o stránku www.updm.ic.cz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0