Autor Zpráva
Why?!
Profil *
mám problém se známým bugen v IE a to s automatickými mezerami 3 px mezi obrázky.

Normálně vždy stačilo ve stylu u obrázku dát margin a problém byl vyřešen.

Teď mi to dělá ale mezeru i pod obrázkem, kterej je zobrazenej přes js, a nevím jak tam k němu dát margin, může mi někdo prosím poradit? web kde mi to dělá je zde: http://design.thecrims.cz/ je to mezera těsně pod menu
anonym104
Profil
mam maxthon a nevidim zadnej problem...

jinak celkem pekny web :)

ted sem si vsiml krpy... neak se mi nezobrazi posledni cast te tabulky... jak mas link link link pak copyright why tak hned podtim by mel byt nejake ukonceni ne? ten stin konci nejak divne totiz
Why?!
Profil *
o to je divný, mě se tam zobrazuje ta mezera v IE...
dik, ale tu hlavičku už sem předělal moc se mi nelibila...to stinovani musim ještě dodělat no...je to divný takle...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.