Autor Zpráva
Dealer DK
Profil
Zdravím, jak mam umístit spravně tlačítka aby byly ve všech prohlížečích
správně.

Adresa
Dělal jsme to a jako kontrolu jsme na to koukal v IE 6.0 a když jsem na to kouk
v FF 1.5.x tak sem vyděl to co sem nechtěl je to pod řádkem
Poradťe dík.
Pro usnadnění tady je kod kde se nachází ty tlačítka.

<tr> 

<td width="10" height="50">&nbsp;</td>
<td width="5" height="70">&nbsp;</td>
<td height="80"><a href="#"><p><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a href="index.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"
onMouseOver="MM_swapImage('onas','','images/onas1.gif',1)"><img
name="onas" border="0" src="images/onas.gif" alt="O nás"></a><a
href="cenik.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"
onMouseOver="MM_swapImage('cenik','','images/cenik1.gif',1)"><img
src="images/cenik.gif" alt="Ceník" name="cenik" width="96" height="35"
border="0"></a> <a href="kontakt.php"
onMouseOut="MM_swapImgRestore()"
onMouseOver="MM_swapImage('kontakt','','images/kontakt1.gif',1)"><img
src="images/kontakt.gif" alt="Kontakt" name="kontakt" width="96"
height="35" border="0"></a></tr>
</table></td>
Gappa
Profil
Uff, tak tenhle kód je dost příšernej, evidentně leze z nějakýho WYSIWYG editoru.

Tvůj problém je kód samotný - tlačítka posouváš na jejich místo pomocí <br>, tedy řádkového zlomu, což je špatně. Nejspíš by to šlo poladit změnou nastavení <br> skrz css - zkusit poladit line-height, a font-size, efekt ale negarantuju.

Daleko lepší je použít CSS pozicování: http://www.jakpsatweb.cz/css/css-pozicovani.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.