Autor Zpráva
zimmi
Profil
Pls pls pls, tohle tema uz jsem jednou nacal ,a nikdo mi nedokazal poradit.
jak vypnu styly v mozille?????myslim, aby se mi nacetla stranka bez stylu, tzn jako by ty styly vubec nemela.
dik moc
Acci
Profil
Na to rozšíření Web Developer Toolbar
zimmi
Profil
A nejak jinak?
Acci
Profil
Proč nějak jinak? Řekl bych, že toto je nejjednodušší možnost. Jesli ti jde o to, jak stránka vypadá bez použití stylů, tak ten toolbar je přímo ideální. Obsahuje mnoho dalších funkcí
zimmi
Profil
njn, jenze bohuzel muj bratr(starsi nez ja) se vzdycky čílí, kdyz neco stahnu, takze bych fakt potreboval neco jinyho.
Vzdyt lidi prece brouzdaj po netu s vypnutyma stylama, tak to nejak musi jit.
Spikee
Profil
Vo Firefoxe sa to robí takto:
Zobraziť -> Štýl stránky -> Bez štýlov
Acci
Profil
Spikee
Jenže, ten styl to stahuje, jen nezobrazuje
Šlaha
Profil
Acci: To mu ale bude stačit
Spikee
Profil
Acci
Nestačí, keď sa to iba nezobrazuje?
Acci
Profil
Já sem ze Zimmových požadavků vyčetl, že se připojuje přes nějaké připojení, které má omezený download souborů a proto nehce stahovat zbytečný styl
zimmi
Profil
Neeeeee, ja potrebuju vedet, jak stranka vypada bez stylu:))
a sorry ze se ozyvam tak pozde
habendorf
Profil
zimmi: Takhle to nevyřešíme nikdy, smiř se s tím, že si musíš vybrat jedno z těchto řešení:

1) Nainstaluj si Firefox, pak viz Spikee
2) Pokud trváš na Mozille, pak viz Acci - AFAIK bez toho rozšíření na Mozille nejde zobrazování stylů vypnout.
3) Vytvoř si bookmarklet
javascript:var%20i=0;if(document.styleSheets.length>0){cs=!document.st    yleSheets[0].disabled;for(i=0;i<document.styleSheets.length;i++)%20doc    ument.styleSheets[i].disabled=cs;};void(cs=true);
a používej ho, funguje i na Mozille (zdroj: tuším že Pixy)

Jinak už to asi nepůjde.
Fred
Profil
Nebo menu Zobrazit - Styl stránky - Bez stylu , ale bookmarklet na liště je pohodlnější. Tady http://www.squarefree.com/bookmarklets/webdevel.html jsem našel trochu kratší
javascript:(function(){var i,x;for(i=0;x=document.styleSheets[i];++i)x.disabled=true;})();
habendorf
Profil
Fred: Mě Mozilla při tvém postupu nabízí jen Basic Page Style, žádný "No style" tam není. Verze 1.7

Teb tvůj příspěvek sedí přesně na FF, o tom už psal Spikee výše, ale zimmi chce řešení pro Mozillu.
Fred
Profil
habendorf
Tak to se omlouvám, pravda teď jsem si otevřel Mozillu a už to vidím, myslel jsem že je to stejný jako ve FF . Koukám, že to není ani v Netscapu 7.2 a K-meleonu 9 (i když tam jde ten bookmarklet makrem přidat do menu)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.