Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gooffy Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2006, 11:32:40
Zdravím,
potrebujem css štýlom nadstaviť, aby keď prejdem myšou nad obrázok sa ten obrázok zmenil na iný. Nechcem to riešiť cez javascript s pridelovaním ID každému prvku, pretože robím e-shop, kde je veľa položiek a bolo by to zdĺhavé. Preto som to urobil tak, že som v html dal 2 obrázky vedľa seba s tým, že som v css nadstavil, aby mali "position: absolute" a boli cez seba s tým, že keď myšou prejdem na obrázok, ten vrchný obrázok zmizne a bude vidieť ten, čo je na pozadí. (a:hover a display: none) Takto my to v Mozzile bez problémov ide, no v IE to nefunguje. tu dávam kód html: <div> a tu je kód css: div { adresa webu, kde sa chyba nachádza je tu: www.termodesign.cistaprodukcia.eu/4shop/nohavice.php Za každú radu vopred ďakujem Gooffy |
||
Stinky Profil |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2006, 23:50:39
Pokud na nic nikdo nepřijde, tak si zkus najít na Googlu htc skript (nějak hover.htc nebo tak), ten ti umožní nastavit hover i jiným prvkům, než a. Takže potom můžeš nastavit img.over:hover. Skript je jen pro IE, ostatní prohlížeče to zvládají.
|
||
los Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 10. 2006, 00:00:44
|
||
Dero Profil |
#4 · Zasláno: 24. 10. 2006, 00:18:12
Gooffy: Přidej do stylopisu deklaraci "čistého" a:hover. Například a:hover { visibility: visible; }
Jedná se o bug Exploreru. |
||
Gooffy Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 10. 2006, 10:48:07
Díky za rady, no stále mi to nejako nejde:(
Stinky, skúšal som ten skript, no po použití img.over:hover mi tie 2 obrázky po nabehnutí myšou preblikujú. Dero, pridať tú deklaráciu "čistého a:hover" taktiež nepomohlo...:( |
||
Kajman_ Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 10. 2006, 11:06:10
No, tohle mi pomohlo, když se obrázek nevracel po ztrátě hover... je to něco jiného, ale možná to pomůže...
http://maciweb.net/blog/web/priklady/iehover.html |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0