Autor Zpráva
mirio
Profil
Ahoj,

potřeboval bych poradit. V IE mi samovolně mizí text, při načtení stránky, při najetí na odkaz atd. Týká se to odstavce nad tabulkou, tak mám takové tušení, že je pes zakopán někde tam. Při odrolování mimo obrazovku se text zase samovolně objeví (ale někdy taky ne).

Dík moc za Vaše rady. Jsem z toho už zoufalý. Tady to je v reálu...

http://mirio.borec.cz/pomoc/clanek.php

Miro
YoSarin
Profil
zkusil bych tohle:
http://ie-brouci.dero.name/peekaboo.html nejsem si jistý, ale mohlo by to být ono...
mirio
Profil
Perfektní, bylo to ono!!! Děkuji!

Bohužel jsem si všiml další věci, se kterou si nevím rady. Přímo pod formulářem se mi objevuje nějaká černá čára. Zase jen v IE, takže poprosím o další rady...
YoSarin
Profil
mirio
To nejspíš dělá hr.cleaner - přečti si Tehnle článek(opět Dero). Sice to může vypadat, že s tím nesouvisí, ale opak je pravdou - taky tam jde o zobrazování hr a o to, že v IE se tam černý okraj (on to defacto není okraj, ale obsah) nedá nijak snadno odstranit...
mirio
Profil
Já si to taky myslel, ale jak vysvětlit toto?

http://mirio.borec.cz/pomoc/clanek_bezhr.php


<hr> tam není, ale čára ano...
YoSarin
Profil
Tak možná už jen tohle:
Zkus ve stylu nahradit všechny ty border: 0; za border: none;
mirio
Profil
Hmmm, nepomohlo. Co teď??? Ta čára musí pryč.
mirio
Profil
Mám to, bylo to tabulkou v PHP. Nevím proč, ale zobrazovala tam tu čáru. Odstranil jsem tabulku a bylo. Díky moc za rady. Myslím ale, že se ještě s něčím ozvu. :-)
YoSarin
Profil
mirio
Já nevím, v CSS žádný černý border psaný není, ale Developer toolbar pro IE ho tam vidí. U formuláře píše:
BorderColor: Black :-/
habendorf
Profil
Zkus vyhodit ten prázdný řádek v css deklaraci pro #main.
habendorf
Profil
Jinak to řešení s 5px bordery je dost blbý - co až se třeba rozhodneš jednou změnit barvu pozadí? Od toho tu máme margin / padding.
mirio
Profil
Jinak to řešení s 5px bordery je dost blbý - co až se třeba rozhodneš jednou změnit barvu pozadí? Od toho tu máme margin / padding.
Tomu moc nerozumím. Jak to myslíš? Já je tam dal vyloženě jen proto, že mi sednou do designu. To co jsem vám dal na ukázku je jen čistý nástřel toho, jak to teprve bude vypadat, je to bez grafiky atd.

Aha, teď jsem to možná pochopil. Ty to mysliš tak, že je to tam kvůli mezerám jo? Není. Až bude web hotov, dám ho tady k posouzení se vším všudy, ale zatím jsem teprve někde uprostřed, tak proto ten polotovar...
habendorf
Profil
mirio: Aha, teď jsem to možná pochopil. Ty to mysliš tak, že je to tam kvůli mezerám jo?

Ano, tak jsem to myslel. Nevěděl jsem, že je to "ořezaná" verze bez grafiky. Pak je to OK.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.