Autor Zpráva
BENY
Profil *
Ach ta Opera, absolutní pozicování obrázku - v IE, Mozila vpoho, ale Opera obrázek vůbec nezobrazí...
tady je pro jistotu zdroják:
#pic2 

{border-color:#FFFFFF;
border-style:double;
border="0";
position:absolute;
left: 400px;
bottom: 50px;}
Miloš
Profil
border="0" nemá v CSS co dělat.
Funguje to, když to vyhodíš?
venca163
Profil
border="0";
se v css zapisuje takto:
border: 0;
Miloš
Profil
venca163
Kromě toho že border:0; eliminuje předchozí border-color a border-style, které pak postrádají smysl.
venca163
Profil
Miloš
to je sice správný postřeh, ale nechápu, proč je adresován mě...

BENY
chceš tam ten border či nikoliv?
BENY
Profil *
Odstranil jsem border, ale furt tam není...
BENY
Profil *
Když tam dám relativní pozicování, tak tam v Opeře obrázek je...
Miloš
Profil
BENY
Zkusil jsem to a nevidím problém. Ten bude někde hlouběji. Máš tu stránku někde na internetu? Chtělo by to asi vidět celý kód.
Bubák
Profil
Taky nevidím problém, testnul jsem:
<style>
#pic2 {
border: 3px double red;
position:absolute;
left: 400px;
bottom: 50px;}
</style>
<img id="pic2" src="be.jpg" height="480" width="640">

Funguje to "napříč prohlížečovým spektrem".
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.