Autor Zpráva
CZepepe
Zkousim si hrat s novym webem, ale nejak se mi nedari nastavit, aby se mi spravne zobrazoval text i v FF ? IE ukazuje dobre, ve FF leze pres footer. Asi spatne nastaveni CSS... Poradi nekdo ? Dekuji
P.S. Jeste jsem si vsiml, ze se nezobrazuje ve FF alt obrazku...
quinux
CZepepe
Ten border co máš na contentu přesuň na footer a footer přidej clear:both
CZepepe
Bingo ;-) Tedy nevim, jestli jsem to upravil dobre, ale funguje to. Jeste mi tam zustal ten border-bottom... Myslis, za bych te mohl poprosit ten css upravit a poslat na email ranch@upotoka.cz Jsem 50% lama a pro odborniky minutova zalezitost mi trva hodinu ;-) Jinak bych i privital tve ohodnoceni noveho desingu (je to upraveny freetemplate). Sve homepage prenechavam odbornikum - a na texty a validitu mam super adminprostredi pro blbce, ale s timto webem jsem se rozhodl porvat sam. Diky moc za pomoc, snad se bude nekdy prilezitost revansovat se, az budes mit cestu do Jizerek
quinux
Přepiš:

#content {
text-align: justify;
background-color: f2f2f2;
height: 480px;
border-bottom: 1px solid #A1A1A1;
background: url(img/contentbg.jpg) repeat-x top;
padding: 10px;
color: #FFF9E3;
}

#footer {
border: none;
clear:both;
width: 800px;
height: 20px;
clear:both;
text-align: center;
color: #ffffcc;
background-color: #504533;
font-size: 10px;
border-top: 1px solid #A1A1A1;
}

Je to jednoduchý, přehledný a na lamu pěkný ;o) Akorát ten odkaz na ubytování by neměl být v menu resp. né uprostřed. Takové přesměrování na jiný web je matoucí.
CZepepe
Diky za rychlou odpoved. Mrkni na ty zmeny, border-bottom se shodil dolu, ale ve FF zustal jeste jeden na puvodnim miste. V IE je px vetsi v FF O.K.
CZepepe
S tim odkazem na ubytovani mas pravdu...
CZepepe
Vyhodil jsem z content border-bottom: 1px solid #A1A1A1 a zda se, ze je vse O.K....
loyza
"P.S. Jeste jsem si vsiml, ze se nezobrazuje ve FF alt obrazku..."
Kdy se nezobrazuje??? Alt neboli alternativní text se má zobrazit pouze v případě, že obrázek není možné zobrazit, tzn. při vypnutých obrázcích, hlasové čtečky apod.
Předpokládám, že chcete nastavit atribut title.
CZepepe
Alt se zobrazi presne jak popisujete. Co bych mel nastavit v atribut title ? Diky za prispevek ;-)
CZepepe
#content {
text-align: justify;
background-color: f2f2f2;
height: 480px;
border-bottom: 1px solid #A1A1A1;
background: url(img/contentbg.jpg) repeat-x top;
padding: 10px;
color: #FFF9E3;
}

Jeste jsem tady zmenil height: 480px; na height: auto;
CZepepe
Uz to chodi jak z praku !!! Diky vsem za spolupraci ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0