Autor Zpráva
oogi
Profil *
Ve formuláři mi IE ani Opera nebere <input type="image" src="./obrazek.gif" name="odeslano" value="neco">
S polem image nemam zkusenosti, ale na mozille to krásně funguje a v IE to dělá jako že promena $odeslano neni vubec inicializovana... Je to napsáno špatně?

Jde nějak nastavit v IE úplně nulová výška u <div> ? Nastavil jsem font-size na 0px, height na 0px a pořád se mi tam asi 1 nebo 2 px zobrazuje.
BaTeCzKo
Profil
Image je:

potvrzující tlačítko odesílající navíc souřadnice kliknutí (name.x a name.y (php je dostává jako name_x a name_y ))

[url=http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#input
]http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#input
[/url]
BaTeCzKo
Profil
Když se klikne na ten obrázek, tak se odesílá proměnná neco_x a neco_y představující oblast, kde se kliklo.
oogi
Profil *
to je vim ze to odesila souradnice, ale ja je nepotrebuju... a na te adrese toho o image moc neni...
BaTeCzKo
Profil
oogi
Když nepotřebuješ ty souřadnice, tak proč tam teda dáváš ten <input type="image"... ?
oogi
Profil *
je to elegantnější...
BaTeCzKo
Profil
BaTeCzKo
Elegantnější? Pokuď chceš mít někde ve formuláři obrázek, tak ho tam vlož normálním způsobem <img src="...">. Vkládat ho tam přes input nemá význam.
oogi
Profil *
ale ja potrebuju aby byl klikací.....
ted sem tam dal normalni submit, ale graficky to vypada priserne....
BaTeCzKo
Profil
Submit se dá javascriptem dát i na obrázek...
oogi
Profil *
jo, javascriptem.... já js zásadně nepoužívám
oogi
Profil *
Nasrtavil jsem to přes CSS... nevite jak zneviditelnit "value" tlačítka?
BaTeCzKo
Profil
Jak jako? Zneviditelnit snad celé tlačítko, ne? Když nastavíš value na "" (nic) tak se tam nic nezobrazí, ne? Jenom maly butonecek bez textu.
oogi
Profil *
to ne, ale uz sem to vyresil... font-size:0px...
Jinak co stim druhym dotazem???

Jde nějak nastavit v IE úplně nulová výška u <div> ? Nastavil jsem font-size na 0px, height na 0px a pořád se mi tam asi 1 nebo 2 px zobrazuje.
venca163
Profil
oogi
nastavit mu display: none a nezobrazí se...to myslíš?
oogi
Profil *
Ne... mam vysku divu, která se na základe promennny meni, a kdyz mam height:0px tak potřebuju aby to opravdu bylo nulový...
qwertie
Profil *
mno asi pomuze mu dat margin:-1px; v komentari pro IE - tzn <!-- If IE lt 6> <style.....
qwertie
Profil *
ten komentar presneji <!--[if lte IE 6]> .... <![endif]-->
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.