Autor Zpráva
simka00
Profil
ve firefoxu i opeře to je v pohodě, ale v ie se mezi každou položkou zobrazuje nežádoucí 1px mezera.. poradíte někdo? stránka, css
Nox_lbc
Profil
* {
padding: 0;
margin: 0;
}

na začátek stylopisu ... pomáhá ;-) nebo se mi to v IE stává, když tam mám přebytečné odentrování nebo mezeru ...
simka00
Profil
Nox_lbc
vžyť to na začátku stylopisu mám a nic :( smazání odentrování a mezer taky nepomáhá...
simka00
Profil
nevíte někdo? zkoušel jsem ještě dělat nějaké změny, ale IE tam pořád strká tu mezeru... jak to mám udělat, aby tam nebyla?
aranes
Profil
#menu li {
_border-bottom: 1px solid black;

}

takto tú mezeru nebude vidno a bude všetko v poriadku :)
simka00
Profil
aranes
taky nic... IE prostě ignoruje všechno vně toho tlačítka, zajímá ho jenom vnitřek
aranes
Profil
simka00
Pozrel som si to podrobnejšie a je mi lúto, naozaj neviem kde je chyba :(
habendorf
Profil
Chyba je ve špatné definici velikosti písma. Ono se opravdu vyplatí definovat písmo pro celý dokument.
Stačí když definici tak jak je přesuneš na #menu, ale radil bych spíš zadefinovat nějakou pro body (klidně jinou než těch tvých 14px).

Jinak font-family: tahoma; taky není to pravé. A doporučuji radikálně zredukovat počet divů.
Bubák
Profil
Kde je chyba, nevím, zkus použít jiné menu, které tenhle problém nemá:
http://css.interval.cz/clanky/horizontalni-obrazkove-menu/

V CSS stačí smazat (nebo zakomentovat) deklarace na řádcích 25 (float), 29 (margin-bottom), 39 (border), upravit rozměry, nezapomeň při tom, že hodnota line-height má být stejná, jako height a použít svoje deklarace pozadí.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.