| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Pilda Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 12. 2006, 23:57:04
Nevim čim to, ale nefunguje mi v Opeře 9 událost OnDblClick. Ve Firefoxu i IE to jde a v Opeře se mi vždycky označí jenom text a otevře menu zpravého tlačítka.
Událost onclick v tom samém scriptu funguje, nevim jestli je to chyba jádra Opery, nebo uživatelského rozhraní, nebo scriptu. Script je: function heslo(id){ heslo = prompt("Heslo:", ""); if(heslo!=""){ url = "insert.php?smazat=" + id + "&heslo=" + heslo; window.location.href=url; } else { window.location.href="kniha.php"; } } <th><strong OnDblClick="heslo('8');">Pilda</strong></th> |
||
| Pilda Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 12. 2006, 01:06:56
Aha, tak na netu jsem našel, že to je bug Opery 9XX.
Jde ten dvojitý klik nějak jednoduše nasimulovat pomocí JS? |
||
| Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 26. 12. 2006, 01:12:58
Vypadá to, že v Opeře 9.10 je chyba a označí se text. Opera 8.54 touto chybou netrpí. Obrázek se nechá poklepat. Stejně se chová i jednoduchý script:
<div ondblclick="alert('Ahoj')">poklepej</div>
|
||
| Pilda Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 12. 2006, 01:38:47
Chyba se týká asi jenom některých elementů, odkazy třeba jdou taky. Zatim jsem to vyřešil, že jsem to udělal jako odkaz, nastavil mu onclick na return false, kurzor na default a ještě změnim window.status.
|
||
| Pilda Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 12. 2006, 01:51:33
oprava, kurzor na text. ale v IE a FF, pak jde blbě označit ten text.
|
||
| Pilda Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 12. 2006, 02:20:07
Už jsem na to kápnul, nejelpší je to udělat jako odkaz, bez href, funguje to jak má, chová se o jako běžný text a je to validní :)
<a ondblclick="alert('Ahoj')">poklepej</a> |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0