Autor Zpráva
vítek
Profil
mám na webu o kapele malou stránečku o šířce 340 a volné výšce a vypadá to libově. chtěl bych tam vyrobit fotogalerii tak, že vezmu iframe a do něj nacpu všechny fotky, které se budou posunovat vodorovným posuvníkem. vypadá to skvěle a tak jak chci, ale JENOM V OPEŘE. IE to nechápe a tu řadu fotek mi láme do řádků podle šířky ifrejmu a dá tam sám posuvník svislý. co s tím ? díky, vítek

názorně:
opera (tak to má být) -

explorer -


kód v nadřazené stránce (modré o šířce 339):
<IFRAME SRC="galerie.html" NAME="galerie" WIDTH="300" HEIGHT="150" FRAMEBORDER="no" SCROLLING="auto">
nějakej ten alt text.
</IFRAME>

kód v ifrejmu:
<IMG SRC="vsichni_t.jpg" ALT="vsichni" ALIGN="absmiddle" BORDER="0">&nbsp;
<IMG SRC="zpevak_t.jpg" ALT="zpevak" ALIGN="absmiddle" BORDER="0">&nbsp;
<IMG SRC="lisak_t.jpg" ALT="lisak" ALIGN="absmiddle" BORDER="0">&nbsp;
<IMG SRC="kytara_bass_t.jpg" ALT="kytara_bass" ALIGN="absmiddle" BORDER="0">...
Bubák
Profil
<nobr>
<img>
<img>
...
</nobr>
Obejdeš se i bez nbsp, ale <nobr> nelíbí se to validátoru.

Nebo pomocí CSS:
<div style="white-space: nowrap">
<img>
<img>
...
</div>
vítek
Profil
díky moc, co nejdřív to vyzkúšám :O) !!!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.