Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Při posunování na stránce se posuvník ještě dále tak 3x posouvá zvoleným směrem. I při rotaci kolečka u myši. V nastavení IE7 jsem bohužel nenašel jak na to aby se posuvník zastavil, tam kam ho umístím nebo kde zastavim kolečkem myši. Ani jsem se s tim nesetkal třeba u posuvu u jiných prohlížečů.

Za radu předem děkuji.
Railbot
Profil
Nějak jsem nepochopil dotaz.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Anonymního:
Asi bude má rada znít divně, ale zkus vypnout ClearType. Nástroje / Možnosti internetu / Upřesnit, tam někde.
Anonymní
Profil *
ClearType vypnutej mám, ale beztak mi to stejně takhle skáče.

Railbot: prostě jak je úplně vpravo posuvník nahoru a dolu, tak když s nim trošku nebo i víc sjedu nebo vyjedu a na nějakym místě ho zastavim, tak on mi ještě 3x poskočí. Ten rozdíl těch tří poskoků je docela markantní. Ty tři skoky dělaji tak 5-8 cm vejš nebo níž a to už je docela znát. Představ si třeba že máš v půlce stránky text a tak si tam kolečkem myši nebo timhle posuvníkem napravo dojedeš aby si ho měl v polovině obrazovky. A on díky těm poskokum vyjede nahoru a třeba půlka ho zmizí ještě vejš. Tohle sem právě nikdy neřešil tak nevim proč to zrovna tady u IE 7 dělá....
Anonymní
Profil *
Právě že sem tohle neviděl ani v nastavení WS natož v IE. A příde mi to spíš jako chyba programu než nějaká vymoženost........je to fakt strašný a právě že sem si zkoušel IE7 dneska kvůli tomu přeinstalovat už 3x a pořád to takhle skáče .......divný no
quinux
Profil
Anonymní
Chyba IE 7 to rozhodně nebude, protože jsi první komu to dělá ;o) Určitě to bude nějakým nastavením, ale bohužel na domácím pc IE 7 nainstalovaný nemám, takže projdi důkladně nastavení jestli tam opravdu není něco co by se mohlo týkat posouvání.
Anonymní
Profil *
Nevim no. Tak jestli někdo českýho IE 7 mátek, tak mi prosim napište jestli Vám to hned po nainstalování dělalo taky a jak ste to popř. přenastavili. Díky moc
HeWeR
Profil
Chamurappi
Smím se, z přílišné zvědavosti, zeptat, proč by měl být problém v ClearType?
Anonymní
Profil *
Jako docela je ten IE7 hukot........... třeba si otevřu ICQ nebo winamp a co každej 5 vteřin mi začne klapat komp, když to mám otevřený s internetem.........takový jen ......klap...........jako IE7 pude pryč a zpátky ke zlatý šestce.........tohle je fakt strašný...... a s tim posuvníkem sem na nic nepřišel
Chamurappi
Profil
Reaguji na HeWeRa:
Písmo s ClearTypem je náročnější na výkon počítače. Pomalejší stroj se může při zobrazování posunuté stránky zapotit a během pocení se události myši zařadí do fronty, takže se další rolování provede až dodatečně, kdy už třeba myš v klidu relaxuje na druhém konci stolu.

Explorer 7 má své vlastní zaškrtávátko pro ClearType, po instalaci je vždy zapnutý. Neřídí se systémovým nastavením, což by vysvětlovalo, proč jsou ostatní programy proti popsanému jevu imunní.


Reaguji na Anonymního:
Toho klapání jsem si také na jednom ze svých strojů všiml, ale neměl jsem dostatek trpělivosti zjišťovat, čím přesně je způsobené. Vyřešil jsem to smazáním onoho klapacího zvuku, najdeš jej někde uvnitř Windows\Media. Mazal jsem ho několikrát, neboť se po instalaci každé betaverze obnovil.
Anonymní
Profil *
Chamurapi: a Tobě se to s tim posouvánim stránky nestalo po instalování IE7. A ten zvuk moc mazat nechci. To se radši spokojim s Operou nebo IE6 než tam dělat tyhle čachry i když to nic neni, ale proč si mám vymazávat zvuky, když je to chyba IE7. Jako očividně ten prohlížeč neni dodělanej a dokonalej taky ne. Až bude třeba pár aktualizací, tak proč ne, ale teď ještě neni k tomu aby se s nim pracovalo...
quinux
Profil
Anonymní
Tobě se to s tim posouvánim stránky nestalo po instalování IE7
Už jsem psal, že jsi asi první komu se to stalo ;o)

To se radši spokojim s Operou nebo IE6 než tam dělat tyhle čachry
Problém teď asi bude odinstalovat IE 7

když je to chyba IE7
Vím minimálně o 20 lidech, kteří IE 7 mají (a to nemluvím o těch co už o svých zkušenostech s ním psali na netu) a nikomu to nedělalo tzn. nemusí to být chyba IE, ale spíš nastavení nebo nějaké kolize v systému.

Jako očividně ten prohlížeč neni dodělanej a dokonalej taky ne
Ty znáš dodělaný a dokonalý prohlížeč? Firefox, který žere paměť? Operu, která má x funkcí, ale ani jednu pořádně nedotáhnutou? ;o)
Miloš
Profil
quinux
Ty znáš dodělaný a dokonalý prohlížeč?
Jeden dost slušný prohlížeč bych znal :-)
Bubák
Profil
Ty znáš dodělaný a dokonalý prohlížeč?
Links, spuštěný s parametrem -g.
quinux
Profil
Miloš
Už vidím, jak ti ho NASA pujčuje k prohlížení internetu :D


Links, spuštěný s parametrem -g.
Nevím co dělá paramatr -g, ale links bych teda za dokonalý prohlížeč nepovažoval ;o)
Bubák
Profil
Nevím co dělá paramatr -g
Mám dojem, že tenhle parametr funguje až od verze 2, a je to spuštění v grafickém režimu (umí obrázky).

links bych teda za dokonalý prohlížeč nepovažoval ;o)
Nedal jsem na konec smajlíka, aby bylo poznat, že to nemyslím úplně vážně. ;o)
Je to "jen" zajímavý prohlížeč.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.