Autor Zpráva
adamico
Profil
Prosím Vás,

Tieto stránky si zobrazím vo FF a sú dobre, zobrazím v Opere a sú tiež dobre. Zobrazím v IE, a pozrite sa, text je stlačený. Prečo ???
tiso
Profil
Pomohol by som, ale s tými rámcami sa tráp sám...
adamico
Profil
ved to je je len jeden rámec. Jeden jediný a v nom su len stránky, lebo sme museli dako vymyslet php, lebo na edu nebeží php, tak je to stránka v stránke len sme neccheli dat presmerovanie ale stranku v stranke.
nightfish
Profil
adamico
ten kód je úplně zpr**le
nejdřív to uprav do nějaké použitelné podoby (jako třeba že tabulka nebude za </html>, místo dvou hlaviček jenom jednu apod.)
adamico
Profil
no...ved to som ja nerobil...
tiso
Profil
adamico
Keď si ich nerobil tak čo vlastne chceš s nimi robiť?
adamico
Profil
teraz ich mam na starosti...som ich teraz dostal
DJ Miky
Profil
adamico
Vyhodit a začít znova?
adamico
Profil
no...to by bolo....som sado maso ?
tiso
Profil
adamico
...asi si keď sa s tým babreš takto... Najprv získaj potrebné vedomosti a potom sa a tým hraj...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.