21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Martin
Profil
Ahoj,
nemáte někdo na internetu fukční příkal náhrady max-width pomocí expressions do IE? S tim, že by to celé přepočítalo při
změně velikosti okna? <body onresize="funkce(); " >

Trápim se s nim už mooooc dlouho, moc byste mi tím pomohli. Děkuji moc.
Fred
Profil
Hned první odkaz v googlu na dotaz max-width http://www.svendtofte.com/code/max_width_in_ie/ , hledal jsi vůbec?
Martin
Profil
Hledal jsem, tuhle stránku znám.
Potřeboval bych, aby stránky reagovaly na změnu okna. Prostě, aby to dělalo to stejné co v mozile, ale nějak se mi to nedaří. Pomůžete mi s tím někdo ?
www.unie-teplice.com
Martin Kuželka
Profil
A zkoušel jsi Pixyho řešení?
Martin
Profil
Zkoušel,
ale nemůžu pořád vyřešit to, když zmenšuji onko, aby se dole nezobrazoval posuvník. Koukněte na www.unie-teplice.com.
Když obsah načtu do malého okna a potom zvětšuji, tak se to přepočítává, ale když okno zmenšuji zpátky, tak se dole zobrazuje posuvník. Koukněte do stavové lišty, až budete na stránkách
habendorf
Profil
Hm, tak na to koukám, ono to počítá dobře, ale je třeba aktualizovat stránku. Co na ten onresize přibalit ještě reload? I když je to podle mě celé trochu zbytečné.
Martin
Profil
Vyřešil bych to, kdybych věděl jak zjisit šířku okna. Vim akorát jak zjistit šířku body.
daneček
Profil *
čau Peli,
myslim, že je na to přímo nějaká funkcička v JavaScriptu, která Ti řekne snad i šířku okna, ale z hlavy Ti nepovim, sem ve škole.
Martin
Profil
Tak už jsem to vymyslel :) Mrkňete na to www.unie-teplice.com , snad to bude fachat dobře.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0