Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MIH Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2007, 19:54:59
Při testování stránky jsem objevil "drobný" problém v M$IE 5. Stránka má velmi jednoduchý design udělaný pomocí css pozicování. V divu kde je text stránky mám jednotlivé odstvce a v jednom z nich tabulku s obrázkem a tlačítkem. Zatímco předchozí a následující odstavce jsou správně zrovnány do bloku, tak odstavec kde je tabulka je zarovnaný vevo a text je navíc zvláštně odskočený, jakoby utržený a na dalším řádku pokračuje znova. V M$IE 6 i Mozille se stránka až na drobné detaily zbrazuje správně. Hledám odpověď na netu už třetí den a nic podobného jsem zatím nenašel. Nevím jestli mám někde chybu v kódu nebo jestli je to chyba M$IE. Tady je ještě ukázka stránky i s vloženým stylopisem. A takto to vypadá v M$IE 5.
|
||
MIH Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2007, 19:59:05
Nějak mi ujel odkaz na obrázek, tak ještě jednou. V IE to vypadá takto
|
||
MIH Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 2. 2007, 11:50:37
Takže všem moc díky za radu. Nakonec jsem to udělal jinak.
|
||
tiso Profil |
#4 · Zasláno: 11. 2. 2007, 12:36:53
MIH
1. Pravidlo číslo 1 - poraď si sám. 2. Že napíšeš svoj problém do diskusie neznamená že Ti niekto poradí (popis môže byť nedostatočný, problém úplne triviálny alebo naopak veľmi zložitý, prípadne zapadne do hĺbok diskusie vďaka množstvu iných príspevkov), ani že na riešení nemusíš pracovať ďalej sám. 3. Pokiaľ problém vyriešiš, je vhodné napísať tu i riešenie, aby Tvoja téma pomohla i niekomu ďalšiemu. Inak iba zaberá miesto v diskusii.... Moderátor: poprosím zapracovať do pravidiel alebo "FAQ", pokiaľ to uzná niekto za vhodné... |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0