Autor Zpráva
Mufna
Profil
Mám na webovce klikací menu z obrázků. V IE i Firefoxu se nad nimi správně zobrazí ručička. V Opeře ale ne. Zkoušel jsem přidat style="cursor:pointer;cursor:hand", ale nic. Zdroj. kód jednoho odkazu je:

<td><span style="cursor:pointer;cursor:hand"><a href="../byty.php"><img src="../images/byty-menu2.jpg" border="0" alt="Byty" onmouseover="this.src='../images/byty-menu1.jpg';" onmouseout="this.src='../images/byty-menu2.jpg';" onclick="this.src='../images/byty-menu2.jpg';" ondblclick="this.src='../images/byty-menu2.jpg';"></a></span></td>.

Celé to je v tabulkovém layoutu, tabulka žádný styl nemá, takže to vidím tak, že buď je nějaký problém v mé verzi Opery a nebo (asi pravděpodobnější) to bude souviset s použitím onmouseover, onmouseout, onclick a ondblclick. Nebo snad ještě s nečím jiným ? Prosím poraďte někdo. Předem díky.
habendorf
Profil
Teda to je hnůj :o(

Ten pointer zkus dát rovnou na img.
Joker
Profil
Mufna
Možná se tam "pokopaly" styly u různých prvků?

Jinak ten kód teda nic moc:
<td><span><a><img></a></span></td>

Na co takový štrůdl prvků? Nejspíš by stačilo:
<a><img></a>

Navíc odkaz má v Opeře kurzor "ruku" normálně, takže by to mělo fungovat i bez přidaných stylů.
Mufna
Profil
Díky, ta aplikace na img pomohla. Span jsem použil proto, že jsem to původně chtěl ještě formátovat, pak už to tam zůstalo.
habendorf
Profil
Span jsem použil proto, že jsem to původně chtěl ještě formátovat

Co ti brání formátovat rovnou <a> ?
Mufna
Profil
Asi zatím neznalost, je to moje druhá webovka. Z dosavadních zkušeností jsem věděl, že pokud cokoliv obalím divem nebo spanem, tak to pak pomocí "style" mohu posunout kam chci a nedělá to problémy. Nějak to bylo pro mě i přehlednější (když ty formátovací prvky jsou v tagu div nebo span, líp jsem to našel, resp. počítal jsem s tím, že tam jsou. Nepoužívám zatím externí CSS, takže prostě takhle.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.