Autor Zpráva
Ema
Profil
Mám problém se zobrazováním stránek v FF. Jako člověk, který občas dělá webový stránky, musím hledět i na zobrazení v IE.
IE mi všechno zobrazuje správně, ale ve FF mi obsah "ujíždí" zhruba o 5px doleva. Layout je v divech a absolutní pozice. Zkoušela jsem matrjošku, ale bez výsledku. Kde dělám chybu?
habendorf
Profil
Kde dělám chybu?

Jak to máme do háje vědět?

Jako člověk, který občas dělá webový stránky, musím hledět i na zobrazení v IE.

Zajímavé.
roberta
Profil
Ema
daj sem odkaz na tú stránku alebo zdrojový kód, pretože bez toho sa ťažko zisťuje chyba...
kost
Profil *
Tak dej nějakou ukázku. Nemám věšteckou kouli.
inocencz
Profil
Asi by to chtelo konkretni priklad. Hod ten web na nejakej server (treba ic.cz) jestli jeste nikde neni a dej sem link. Jinak muze to byt napr boxmodelem (padding margin atd.) pro ktery plati trochu jina pravidla ve FF i IE (width..) -> JPW > CSS > okraje nebo box model na broucich ci 3px bug. Bez zdrojoveho kodu ti ale nekdo tezko pomuze.
habendorf
Profil
Ono taky dělat layout pomocí abs. poz. je na dvě věci.
Cream
Profil
Ono taky dělat layout pomocí abs. poz. je na dvě věci.

ono to občas nejde jinak, v mnohých případech je to jednodušší a funguje to, nebo jsou snad případy kdy to nefunguje?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.