Autor Zpráva
Pesulap
Profil *
Mám web a asi bude nje vám to i ukázet !!!!
TadyJe to fotogalerie .
V FF běží vše ok ale v IE se mi načte ta stránka a všechno je to rozházený !! až když dám F5 tak se to srovná tak jak má !!!! co stím ?? proč to neudělá hned ???
Railbot
Profil
Zasekává se ti klávesnice? Stačí vždy jeden otazník a vykřičníky si nech od cesty, tady na sebe nekřičíme. Ten web je dost hrozný a docela se divím, že to není rozháízené víc. V tom osobně chybu hledat nehodlam.
habendorf
Profil
IE neumí float ???

Umí. Možná ho neumíš ty.
Pesulap
Profil *
Zasekává se ti klávesnice? Stačí vždy jeden otazník a vykřičníky si nech od cesty, tady na sebe nekřičíme. Ten web je dost hrozný a docela se divím, že to není rozháízené víc. V tom osobně chybu hledat nehodlam.

No promiň že nejsem profík !!!
A v čem je tak hroznej ???
Davex
Profil
Ta odkazovaná stránka má včetně obrázků 1353610 bytů, což se bude na lince 256 kbps načítat 45 vteřin, a to je špatně. Bylo by dobré třeba zmenšit náhledy obrázků apod.
Filips
Profil
až když dám F5 tak se to srovná
Tak teď nefunguje mě F5, protože žádný rozdíl nevidím.
V MSIE tam vidím jakési další rámy, nechápu co to má být...
Kde chceš nastavit ten float? Float je dle definice CSS obtékání prvku. Takže nám prosím popiš kde a co chceš obtékat.

A ty vykřičníky si nech od cesty jak již bylo řečeno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.