Autor Zpráva
gaboš
Profil *
zdravim
mám problém s IE-v mozzile všecko ok(operu sem nezkoušel)-mám jeden div(obalovej),v něm mám 3 divy(v nich eště další :D )-levej sloupec,střed a pravej sloupec,a ten střední sloupec mi odstává napravo
CSS

#obal{

float:right;margin-right:45px;width:900px;height:1000px;display:block; background-color:red;border-left:1px solid #009090;border-right:1px solid #009090;font-family:Arial;font-size:12px;overflow:hidden;display:inline
}
#stred{
clear:none;position:absolute;margin-left:170px;margin-right:170px;margin-top:160px;width:560px
}
.novinky{
margin-left:0px;width:560px;height:800px;display:block;background-color:orange;text-align:center
}


HTML
<div id="obal">

<div id="levy-blok"></div>

<div id="stred">

<div class="novinky">NOVINKY</div>

</div>

<div id="pravy-blok"></div>
</div>


výsledek je ZDE >>

zkoušel jsem position:relative , padding místo margin , display:inline .... =>NIC
vypadá to jakoby IE počítalo počátek od rohu levého sloupce a banneru...
předem díky za odpověď
tiso
Profil
Ono to tak má byť - pokiaľ nadradenému prvku nenastavíš position: relative tak sa súradnice rátajú od ľavého horného rohu stránky. Okrem toho poition: absolute vuníma prvok z toku stránky (zbytok sa formátuje ako keby tam vúbec nebol).
#obal si vycentruj, tým vnútorným stĺpcom nastav float: left a šírku tak aby sa vedľa seba zmestili a máš to.
Gaboš
Profil *
díky moc,to mě vůbec nenapadlo taková primitivní věc :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.