Autor Zpráva
sinu
Profil *
Ahoj,
mam problem s IE6(jiny jsem nezkousel) ale s FF je to v poho. nefunguje mi tlačítko <input type="image" border="0" name="smazat" value="smazat" src="smazat.png"> na odeslani. U FF se mi to normalne odesle a vykoná, ale u IE se jenom refreshne stranka a nenastavi se $_POST['smazat'] . Díky za radu Sin
Str4wberry
Profil
Můžeš sem vložit celý formulář, třeba máš chybu v action nebo method.
sinu
Profil *
ja sem zkousel tam dat pak submit a s nim to slo.

<form action="index2.php" method="post">
<table border="1">
<tr><th>OD</th><th>DO</th><th>Poznámka</th><th>&nbsp;</th></tr>
<tr><td>26.05.2007</td>
<td>27.05.2007</td>
<td>nejaky kecy</td>
<td height="16" width="16">
<input type="image" border="0" name="smazat" value="smazat" src="smazat.png">
</td>
</tr>
</table>
</form>
sinu
Profil *
hele už jsem asi na to přišel. IE6 mi nepošle value="smazat" od toho image takze tam musim dát <input type="hidden" name="smazat" value="smazat"> ... Toto mi už fuguje ale nevim proc se mi zobrazuje jakoby odradkovani za tim image ...kdyby to nekdo vedel tk prosim napiste . Díky Sin
dalibor
Profil *
spíš zkus se zjišťovat existenci $_POST['smazat_x'] nebo $_POST['smazat_y'] INPUT s image funguje podbně jako map
a v těchto položkách vrací souřádnice stisku.<p>
Mne něco podobného chodí takto chodí i v IE
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.