Autor Zpráva
Cirdan
Profil *
Preco v opere nefuguje css?
Vít Dlouhý
Profil
Funguje.
Cirdan
Profil *
A ako? Treba to nejako specialne zadeklarovat? Alebo nieco podobne?
Vít Dlouhý
Profil
Nikoliv, funguje to v podstatě stejně jako u všech ostatních prohlížečů (MSIE, Gecko-based atd.).
Pošlete ukázku vašeho zdrojáku, zřejmě je tam něco špatně.
Cirdan
Profil *
No mam to zadane cez externy css takto:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../nadpisy.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../ocom.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="hornemenu.css">


a ten externy css asi takto:

<style>
body {font-family: Arial;font-color: #ffd700; background-color: #b9d96c}
.profilter{
width: 100%;
height: 100px;
font-size: 80px;
}
#www {
filter: blur() chroma(color=#000000) glow(color=#252628, strength=3) dropshadow(color=#6b8e23, offx=5, offy=5, positive=1);
}
</style>
Dakujem za odpoved.
Cirdan
Michalek
Profil
Tusim ze v tom externim stylu nema byt <style> a </style>. Zkus to z toho smazat.
Cirdan
Profil *
Aha, dakujem, vyskusam...
Cirdan
Profil *
Nebude to nahodou tym, ze Opera a ostatne podobne browsery nepodporuju filtre? Lebo som to vyskusal ako ste radili bez toho <style> a </style> a aj tak to nefunguje...
Dakujem za odpoved.
Amatér
Profil *
Cirdan, co já vím, tak filtre podporuje pouze IE.
Michalek
Profil
Jo, tak tim to asi bude :-) Ty filtry jsou pouze pro IE. Ale to nic nemeni na tom, ze <style> a </style> v externim souboru byt nema :-)
Cirdan
Profil *
OK, pak je vsjo jasno...
Dikes za odpoved...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.