Autor Zpráva
wifon
Profil
Ja viem ze uz som to sem pisal vela krat, ale uz ma to dosti serie a vazne neviem co s tym!Prosim o pomoc alebo ako to robite Vy?Ked mam DIVi povedzme, ze mam v nom zobrazeny border, ale ako nahle do neho vlozim obrazok tak v IE je pod nim cca 2-3px medzera!A nemozem sa jej nijako zbavit!Ani margin ani line-height proste nic!Jednoducho je pod tym obrazkom ta medzera tzn. ze ked ich pod seba vlozim viac tak niesu na seba napucene!Mozilla to zobrazuje normalne!Ako sa jej zbavim? :(
Diky moc...
Railbot
Profil
display: block
wifon
Profil
display: block
nefunguje! :( jedine co mi na to zabera je margin-bottom: -4px; ale to zas posunie obrazok cez obrazok v Mozille!A este mam jednu otazocku ;) posuniem napr. DIVi pomocou marginu o 50px do lava ale v mozille to posunie napr. len o 45px :(
Railbot
Profil
Ok, tak kód co následuje hned za tím obrázkem dej hned za to, ať tam není v kódu mezera, žádný enter, žádné bílé místo.
Railbot
Profil
posuniem napr. DIVi pomocou marginu o 50px do lava ale v mozille to posunie napr. len o 45px :(
Což je pitomost. Ukaž web, budeš tam mít něco špatně.
wifon
Profil
Ok, tak kód co následuje hned za tím obrázkem dej hned za to, ať tam není v kódu mezera, žádný enter, žádné bílé místo.
Super diky!!To zabralo, konecne!To som netusil ze to moze byt tym!Diky moc :)
Railbot
Profil
wifon
Já kdysi také ne :) viz. http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=17318&foru m=5&page=-1
wifon
Profil
Což je pitomost. Ukaž web, budeš tam mít něco špatně.
Web nemam len skusam, ale napriklad chcem umiestnit 4 obrazky vedla seba, kazdy je v osobitnom DIVe, vsetky maju float:left, a potom pomocou margin-left: - [nieco] px to v mozille pusnie inak ako v IE

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: