Autor Zpráva
wifon
Profil
Cavte
Mam obrazok, ktoremu chcem dat hejaky ten border tak, aby bol ten border od toho orazku odlepeny!Obrazko som pridal triedu a v nej mam padding: 3px 3px 3px 3px; takze v Mozille je ten border od toho obrazku odlepeny o 3px ale v IE je stale tesne okolo neho!Cim to je?
Diky ;)
Plaváček
Profil
wifon

Co zkusit margin?
wifon
Profil
Co zkusit margin?
Margin je vonkajsi okraj nie?
Plaváček
Profil
wifon
Aha, špatně jsem pochopil otázku. Padding u obrázku funguje všude. I v IE. Chybu máš jinde.
wifon
Profil
Obrazok:
<img src="nic.png" class="nic" />
CSS:
.nic{
border: solid 1px Gray;
padding: 3px 3px 3px 3px;
}

Co na tom moze byt zle? :(
Plaváček
Profil
wifon

Na tom nic. Chyba bude jinde (dědičnost? kaskáda?). Důkaz místo slibů http://klient.plavacek.net/img.html
wifon
Profil
Na tom nic. Chyba bude jinde (dědičnost? kaskáda?). Důkaz místo slibů http://klient.plavacek.net/img.html[/i]
Dedicnost?
Kaskada? :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na Plaváčka:
Padding u obrázku funguje všude. I v IE.
Ne, v quirk režimu nefunguje. Takže ani v Exploreru 5.

Reaguji na wifona:
Buď použij standardní režim (odmaž zbytečnosti před <!doctype> deklarací), nebo obal obrázek dalším elementem.
Plaváček
Profil
Chamurappi

v quirk režimu nefunguje. Takže ani v Exploreru 5.

Uff, to jsem opominul, za což se omlouvám. Matrjoška je jasná volba.
wifon
Profil
Chlapi prosim Vas kuknite sa mi na to, ze preco to robi? :( A je tam este jeden problem, tie spodne dve okna su v IE posunute viac do prava a to tiez neviem preco? :(
Dakujem krasne...!
URL: http://grafika.gona.cz/tab/novy4.html
wifon
Profil
Tak to s tym obrazkom mi uz ide :) len ten spodok je stale posunuty :( neviete co s tym?Please? :(
http://grafika.gona.cz/tab/novy4.html

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: