Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mantisa Profil |
#1 · Zasláno: 29. 7. 2007, 10:53:42 · Upravil/a: mantisa
Úvodní stránka | Podstránka | Napište nám | Nahoru ↑
Ahoj, mám na stránkách výše uvedený text. Je napsán v patičce, jednotlivá slova jsou podtržena jako odkazy. V IE6 však podtežení není přilepeno úplně na dno slova, ale je kousek posunuté dolů. Něco jsem přehlédl nebo to je specifikum IE6? Děkuji HTML: <div id="paticka"> <div id="paticka-in"> <a href="">Úvodní stránka</a> | <a href="">Podstránka</a> | <a href="">Napište nám</a> | <a href="">Nahoru</a> ↑</a> </div> </div> CSS: #paticka { background-image: url(img/paticka.gif); background-repeat: no-repeat; height: 121px; width: 797px; margin: 0 auto; } #paticka-in { padding-top: 40px; padding-left: 30px; text-align: left; color: white; } #paticka-in a { color: #ffffff; text-decoration: underline; font-weight: normal; padding-left: 5px; padding-right: 5px; } #paticka-in a:hover { text-decoration: none; } |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Jiří Baloun Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:29:42
S tím nenaděláš...
|
||
Plaváček Profil |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:54:03
mantisa
Nevidím žádný rozdíl, v IE, FF i Opeře je podtržení nemlich stejné. |
||
mantisa Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2007, 12:11:07
Plaváček
mně to v IE 6 ukazuje podtržení položek o kousek níž, možno však, že je to tím, že mám standalone verzi...? |
||
Knopi Profil |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2007, 16:33:02 · Upravil/a: Knopi
mantisa: Taky jsem si toho všiml v IE 6. Dělá to ta entita šipky.
↑ ↑ |
||
mantisa Profil |
#6 · Zasláno: 2. 8. 2007, 09:38:42
Knopi
skutečně tomu tak je díky, zajímavý poznatek |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0