Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Honzik Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 8. 2007, 16:00:36
Ahoj kluci, udělal sem stránky a v IE vypadají parádně, ale v Mozille to je humus, něco sem už poopravil, ale nevim si rady s tabulkama, v IE vypadají normálně, ale v M se vykreslují široké rámečky, jako by byl nastavený velký padding, rpostě je moc prostoru od border k textu a nevím jak to odbourat, zkusil sem
-moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; ale nic se nezměnilo. Tu tabulku vypisuju skriptem a mam ji do stranky vloženou pomocí require. Tady je stránka: <? session_start(); ?> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>výběrové řízení</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="vr.css"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css" media="screen"> </head> <body> <div id="proaktuality"> <? require('../scripts/vypis_aktualit.php'); ?> </div> </body> </html> tady skript, je trošku složitější, jde o výpis aktualit: <? include("nastaveni_mysql.php"); @$spojeni=MySQL_Connect($sql_server, $sql_uzivatel, $sql_heslo); if(!$spojeni): echo "Nepodarilo se pripojit"; break; endif; MySQL_Select_DB("$databaze"); $vysledek=MySQL_Query("Select * from aktuality ORDER BY id DESC limit 3"); if(!$vysledek): echo "Nastala chyba:".MySQL_ErrNo(); echo "<br>"; echo "Popis chyby".MySQL_Error(); break; endif; if (MySQL_NUM_ROWS($vysledek)!=0){ echo "<table border="0">"; $y=3; while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)){ echo "<tr> <td> <p id="aktuality1">".$zaznam["date"]."</p> </td> </tr> <tr> <td> <p id="aktuality2">".$zaznam["akt"]."</p> </td> </tr>"; $y--; } if($y!=0){ while($y>0){ echo "<tr> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> </tr>"; $y--; } } echo "</table>"; } else{ $x=3; while($x>0){ echo "<table border="0"> <tr> <td> </td> </tr> <tr> <td> </td> </tr>"; $x--; } echo "</table>"; } MySQL_close($spojeni); ?> poraďte prosím, co bych měl použít, aby to vypadalo jak má, děkuji. |
||
DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 2. 8. 2007, 16:07:41 · Upravil/a: DJ Miky
Co takhle ukázku, stylopis…?
|
||
Jiří Baloun Profil |
#3 · Zasláno: 2. 8. 2007, 16:31:43
Jak píše Dj Miky, problém není v kódu, ale ve stylech. Odhadoval bych to na nevynulovaný margin nebo padding. Jinak to border="0" můžeš z kódu odstranit a definovat ho ve stylech.
|
||
Honzik Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 8. 2007, 17:27:14
stylů mám na stránku spoustu, ale přímo pro tu tabulku sem vytvořil třídu, nepovedvo se mi nic vylepšit, neznám asi dostatek stylů. Myslíte že by mohl být problém se stylem v některém s nadřazených divů?
|
||
Jiří Baloun Profil |
#5 · Zasláno: 3. 8. 2007, 12:05:39
Pošli nám odkaz na tu stránku, popřípadě aspoň ukázku stylopisu pro tu tabulku...
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
Honzik Profil * |
#6 · Zasláno: 17. 8. 2007, 22:08:32
už to mám, měl sem v buňkách naformátovaný text pomocí ID ale tag odstavce <p>, nevím proč, ale to byla ta chyba v zobrazení, když sem p změnil na <div>, je to OK, takonec sem uplně zrušil tabulku a napozicoval samostatně dva sloupce.. ale odskakuje mi doleva menu, rozbalovací, mám ho udělané pomocí seznamů, v IE je to OK, ale ve FF odskočí..
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0