Autor Zpráva
Waclaw
Profil *
Dobrý den,
už jsem tu zas, minule mi to tu habendorf krásně vyřešil, ale nyní jsem narazil na další problém.
Prvně jsem ešil problém s dvojnásbným marginem u floatu, pak jsem našel u Dera vysvětlení, že jde o bug a s radostí jsme ho opravil, ale u testování mě překvapil FF. Zde je kod http://balarac.wz.cz/gaga.php v IE 6 , 7 je to podle mích představ, ale v FF z nepochopitelných důvodů se přesune tabulka z divu headers do obalu...jak je to možné??..proč to FF dělá?
Plaváček
Profil
Waclaw

Zkus tohle:

.headers2 {
border: 2px solid black;
width: 800px;
overflow:hidden
}

Stručně vysvětleno - prorože jsi tabulku nechal plavat (float), musíš nějakým způsobem ukončit obtékání. Druhá možnost je pod tabulku vrazit nějaký blokový prvek s clear:both.

Ale to už se tu řeší denně, zkus pohledat.
Waclaw
Profil *
Plaváček
Jasný, děkuji. Já jsem tam prvně ten float neměl, takže mě to nedocvaklo, že to je tím, že jsme ho ta dal...
Waclaw
Profil *
Plaváček
A řešení s overflow funguje skvěle, takové řešení jsem ještě neviděl. Dík

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: