Autor Zpráva
fandaa
Profil
zdravim,
mam menší problém..

Web - v ie6 mi vše funguje bezvadně, ale ve firefoxu se mi to rozhodi.. nevite proc?

děkuju za odpovědi
epsík
Profil
Tak například bych dal absolutní pozicování tomu levému menu, vyhodil bych float a pod....pak jsou divné ty zápisy typu #hlavicka img .banner ...co tím chcete přesně docílit?proc by to nemohl byt treba proste #banner?...jinak si myslím, že by se ty styly daly zkrátit tak na třetinu (např pro tu hlavičku by IMHO stačily tak dva divy)...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: