Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
habendorf Profil |
#1 · Zasláno: 20. 4. 2005, 12:20:27
Jak se vám líbí nová ostrá verze Opery 8?
Mě nějak nenadchla, na první pohled jsem si všiml že má nějaké problémy se zobrazením value u buttonu. Dále cituju DoubleThinka z http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=5&topic=49 01 : * Opera špatně počítá velikost dokumentu a pozicovanými objekty (zvláště spodní DIVy, pozicované jako "bottom:xx" od nějakého pružného elementu jsou uřezány) - stačí ovšem přejet po odkazu s událostí :hover (dojde k refreshi) a vše je jak má být. Ano, tak přesně to bylo. Bohužel to vypadá, že osmičce už mouseover na hoveru k refreshi nestačí a stále chybuje. Tak trochu zklamání :o( |
||
Acci Profil |
#2 · Zasláno: 20. 4. 2005, 12:23:32
Nevím, jestli je to má chyba (tedy spíše někde v cache), ale Centrum se mi zobrazilo nějak rozhozeně
|
||
habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 20. 4. 2005, 12:25:57
Acci: Máš pravdu, je rozhozený.
|
||
Sam Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 4. 2005, 14:48:34
Nevim jak nová Opera ale stará stojí za bačkoru, jinak zobrazí stránku v normálním režimu a rozhozeně při použití F11 na celu obrazovku, některé DIVy utečou kamsi jinam než mají.
|
||
mat Profil |
#5 · Zasláno: 21. 4. 2005, 14:51:11
Acci
habendorf mě se centrum.cz v nové Opeře zobrazuje dobře, nemám pocit, že by bylo něco někde jinde než má být... |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 21. 4. 2005, 14:55:08
mat: Mě ne. Těžce tam blbne na oskarácká reklama.
|
||
mat Profil |
#7 · Zasláno: 21. 4. 2005, 14:58:20
habendorf
máš pravdu, když si stránku otevřu v mozille, vidím to taky... bfu ale určitě nic nepozná, a centrum se taky určitě brzy pochlapí a opraví to... |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Radek Hrabůvka Profil |
#8 · Zasláno: 9. 8. 2005, 08:27:14
Sam Opera pro fullscreen nepoužívá css media screen, ale media projection. V jakési diskusi se operáci a firefoxsáci dohadovali, který prohlížeč to dělá podle specifikace, operáci tvrdili, že fullscreen je projection a ne screen.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0