Autor Zpráva
katcka
Profil
Jde o php web , kde mám většinu grafiky v .css .... Mám tam tabulku kde se mi automaticky střídavě po řádku vykresluje pozadí v jedné nebo druhé barvě (obrázkem) ale ne v IE :( .. když sem do toho vložile ještě barvu, ta je v pohodě, ale ten obrazek se ne a ne načíst. ... nevím jestli to pomůže -

while ($zaznam=MySql_Fetch_Array($vysledek)) :
$ico=$zaznam["ico"];
If ($oldico!=$ico) :
$oldico=$ico;
if ($i==0) :
echo "<tr background='pic/tt.jpg' bgcolor='orange'>";
$i=1;
else :
echo "<tr background='pic/ts.jpg' bgcolor='yellow'>";
$i=0;
endif;

bohužel sem nemůžu napsat adresu webu.
tiso
Profil
sprav to cez css: v php generuj riadkom tabuľky triedu even/odd:
echo '<tr class="even">';
a v css nastav nastav pozadie tak ako treba:
.even{background: orange url(pic/tt.jpg) no-repeat 0 0;}
katcka
Profil
Děkuju funguje.. jen tam byly drobný chybky, kdyby to někdo opisoval tak to sem napíšu:

v .css takhle a stačí bez repeatu
.even {background-image: url('pic/tt.jpg') }

a tady přehozený uvozovky
echo "<tr class='event'>";
tiso
Profil
katcka - žiadne chybky tam neboli...
1. background je združená vlastnosť, používa sa miesto čiastkových vlastností (background-color, background-image, ...) Opakovanie neviem ako si chcela, dal som bez.
2. http://tiso.wz.cz/articles/uvodzovky.php
katcka
Profil
do PHP nemůžu jen tak psat dvojity uvozovky ;)
joe
Profil *
V PHP se dvojite uvozovky psat daji, proc by nedaly?

<?php
echo "<a href="neco.html">";
?>
joe
Profil *
Aha, tady to nezobrazuje lomitka. Pred uvozovky se dava lomitko - pravy alt + q
Dr.Silenec
Profil *
hehe nechci rejpat ale kdyz uz mas takoveto stranky !! Tak do prikazu v PHP ukazkach davej stredniky !!!!!!!!!!!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0