Autor Zpráva
polik
Profil *
Proc mi nejede v Mozille stranka v XHTML transtional... prosim poradte... dik
Martin Kuželka
Profil
Těžko říct, zkus přidat odkaz.
Acci
Profil
URI stránky by nebylo? Asi se to přeplo do jiného režimu
polik
Profil *
nebylo, neni to jeste na netu... pozdeji dam link...
Polaroid
Profil
Co znamená 'nefunguje'???

Jako že se zobrazí prázdná stránka, nebo co???
Polaroid
Profil
XHTML totiž nemůže 'nefungovat'!
Může maximálně dojít ke strátě validity webu, což se ovšem vůbec neprojeví, nebo ke změně vykreslovacího režimu (quirk vs standard). Nic jiného se IMHO stát nemůže!
Petra
Profil
Ale tak stát se může leccos. Jenže to těžko bez toho aby ten web viděl uhádne. Jinak co mě napadá z běžných důvodů nevykreslení webu je neukončený komentář v tomto případě pravděpodobně už někde v hlavičce, neukončený nějaký tag, který nic nezobrazuje, např. <style> a nebo někde nějaká chyba v kódu co napozicuje web někam do pryč mimo viditelnou oblast stránky. Prvním krokem k nalezení chyby by mohl být třeba 100% validní web.
Polaroid
Profil
Ale von neřek, že se mu nic nezobrazí.
Prostě jen povídal, že mu v Mozille stránka nejde a myslí si, že je to kvůli XHTML.
Já na to říkám, že XHTML nic způsobit nemůže a šmitec.
Pokud sem ten týpek nedá link, tak toto téma ztrácí smysl!
Petra
Profil
OT: Polaroid: No dobře, tak já jsem si vyložila "nejede" jako "nezobrazí". Necítím se býti vina, neboť popis problému je zcela nedostačující :-)) Navíc je to jediné "nejede", které jsem ochotna a schopna na 3 řádcích předložit jako odpověď na takovou hádanku. Jinak tvoje reakce zní jako reakce na mou reakci na tvou reakci, ale moje reakce na tvou reakci vpodstatě nereagovala, tj. já se s tebou přece nepřu, tudíž mi to nemusíš vysvětlovat :-) uff
polik
Profil *
nehadejte se, uz mito jede :) mel sem tam neukoncenej tag...
Polaroid
Profil
Tak to je fakt LOL!

to Petra: navrhuji mír
Mordae
Profil
Ukládej to pro test jako .xhtml, FF to pak veme jako XML a při chybách Ti to vypíše dost brutálně na obrazovku. Nikdy to nemůžeš přehlédnout :-)
Na ostro to pak ulož jako .html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.