Autor Zpráva
Luďa
Profil *
Dobrý den. Mám problém - jak to že mi IE a FF nezobrazuje pozadí stránky ? Opera ano, nicméně IE a FF ani omylem...poradíte mi někdo prosím ?

www.ludeczech.wz.cz/images

Výňatek z CSS:

<style type="text/css">
html, body {
margin: 1;
padding: 5em;
text-align: center;
background-color: black;
color: black;
background-image: url("./images/obrazy/layout3_02.jpg");

}
p {
margin: 0.5em 0;
}
#page {
position: relative;
width: 850px;
margin: 0 auto;
text-align: left;
background-color: #726D6D;
}

HTML:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>Hmodel</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">





</head>
<body>
<div id="page">
<div id="header"></div>
<div id="menu">
<div id="menu">
<div id="home"><a href="#" ></a></div>
<div id="modely"><a href="#" ></a></div>
<div id="weatronic"><a href="#" ></a></div>
<div id="fotogalerie"><a href="#" ></a></div>
<div id="kontakt"><a href="#" ></a></div>
</div>


</div>
<div id="block">
<div id="block_text"><p><h1>Lorem Ipsum</h1><br>
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et j At vero eos et accusam et j At vero eos et accusam et j At vero eos et accusam et jAt vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.


</p></div>

</div>
<div id="block2"><div id="block_text1"><p><h1>Aktuality</h1><br>Asdlkjasd</p> </div></div>
<div id="block2_right"><div id="block_text1"><p><h1>Links</h1><br>Asdlkjasd</p> </div></div>
<div id="block3"><div id="block_text2"><p>Copyright by Ludek Horky, all rights reserved for Hmodel 2007</p> </div></div>


</div>
</body>
</html>

Představu mám takovou, že na středu stránky bude jeden velký blok - ten mám hotový a nemám s ním problém. Po levé a pravé straně pak budou "prázdné" sloupce které bych chtěl vyplnit pozadí - tyto sloupce budou jakkoliv NEAKTIVNÍ tudíž sem předpokládal že abych je vyplnil pozadím, stačí když zadám pozadí stránky (které je defaultně nastaveno bílé) ale nedaří se mi jej nastavit. Chyby jako špatná cesta nebo cesta ke špatnému souboru jsem eliminoval. Jistě dělám někde nějakou chybu v syntaxi ale nemohu ji najít.

Děkuju moc
Str4wberry
Profil
Luďa
Tohle — <style type="text/css"> nemá v CSS co dělat. MSIE a FF kvůli tomu asi ignorují první řádek stylu.
Luďa
Profil *
No jasnačka, už to funguje jak má, jsem to ale tatar ;) Dík moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0