Autor Zpráva
Lopyn
Profil
čus, může mi prosím někdo poradit proč mi IE nevykresluje daný obrázek? tady je zdroj:

<img src="./obruplmin/52.jpg" style="float:right;margin-bottom:20px;" >"; }

nejaky text. blalblablablal

ještě pod textem a obrázem zobrazuji malé menu, ale to snad není důležité
...

css nadřazeného divu

position:relative;
margin-bottom:20px;
margin-top:5px;
padding: 15px 5px 5px 15px;

text-align: left;
display: block;
overflow: hidden;
font: 500 1em/1.5em 'Lucida Console', 'courier new', monospace ;
/* white-space: pre; */
background: #FAFAFA url(hornicode.jpg) no-repeat;
background-position: 0px 0px;
/*image : url(dolnicode.jpg) -5px -5px no-repeat;

/*border: 3px dashed #1A1C20;*/
border-right-style:none;
border-left-style:none;
}



díky za odpovědi
Str4wberry
Profil
Lopyn
Dej někam na web ten HTML soubor.
Miloš
Profil
<img src="./obruplmin/52.jpg" je správně
style="float:right;margin-bottom:20px;" > možná taky, ale zkus to s mezerama za dvojtečkama a za středníkama (už jsem se setkal s chybou, která byla zapříčiněna něčím takovým).

"; } a tohle tam je co?
Lopyn
Profil
jo sry. vyhodil sem to z PHPka a nevšim sem si že sem to neoříz vše...
Lopyn
Profil
http://www.phptester.hu.cz/cisla.php?rok=2001&mesic=1 kliknětě kdekoliv na více, tam by se měl zobrazit obrázek.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: