Autor Zpráva
Falcon
Profil *
Zdravim, prosím Vás.. na webu

http://new.trashypoodle.cz

mi v IE 7 vždycky tak divně problikne web když kliknu na nějakej odkaz,
nevíte někdo prosím, co s tím ? Vždy, když se reloadne stránka, tak problikne pozadí i ostatní obrázky.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Falconovi:
Podle mě by se problém vyřešil / nebyl by tak patrný nastavením barvy pozadí na podobnou barvě obrázků, které jsou na pozadí.
Falcon
Profil *
Něco podobného jsem už zkoušel, ale bohužel.Je to stále dost patrné.
Str4wberry
Profil
Falcone,
a kde (na jaké stránce) si to zkoušel?
Falcon
Profil *
a kde (na jaké stránce) si to zkoušel?
Na tom new.trashypoodle.cz, ale když jsem viděl efekt, vrátil jsem to zpět.Protože je to probliknutí stále MOC vidět.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Falconovi:
Ukaž mi, jak si to udělal.
Falcon
Profil *
Ukaž mi, jak si to udělal.

Teď jsem to tam dal například pod hlavičku a pod pozadí.Je to stále bohužel vidět, sice o trochu méně, ale stále :-(
Str4wberry
Profil
Odpovídám Falconovi:
Alternativní pozadí k obrázkovému pozadí nastav všude. Je to navíc důležité i z hlediska čitelnosti webu bez obrázků.
Falcon
Profil *
Alternativní pozadí k obrázkovému pozadí nastav všude. Je to navíc důležité i z hlediska čitelnosti webu bez obrázků.
OK, díky za info.Každopádně, nevíš, jak dál to řešit ? Aby to neblikalo vůbec ?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Falcona:
Zkus ten web centrovat normálně, tedy bez „position: absolute“. Kdyby to nemohlo, začal bych na tvém místě utrhávat kousky LyteBoxu.
Falcon
Profil *
Zkus ten web centrovat normálně, tedy bez „position: absolute“. Kdyby to nemohlo, začal bych na tvém místě utrhávat kousky LyteBoxu.
Skripty z lyteboxu jsem zkusil odstranit, bohužel, žádný efekt.
Vycentroval jsem to podle tohoto způsobu.Žádný efekt.
tiso
Profil
vyskúšaj zadať width alebo height
Falcon
Profil *
vyskúšaj zadať width alebo height
Kde ? Nebo u čeho ?
U toho centrování ?
habendorf
Profil
Zkus pro body přidat width:100%;position:relative;

Asi nepomůže, ale zkus to.
Falcon
Profil *
Asi nepomůže, ale zkus to.

Bohužel ne:-(
Falcon
Profil *
Už toho mám ale dost :-( Zkoušel jsem web nakódovat úplně od začátku a bliká to opět.Přikládám novou adresu.

http://test.trashypoodle.cz

http://test.trashypoodle.cz/style.css

Neříkejte mi, že to v tom IE prostě bude a bude blikat ? Vždyť to není normální.

Stačí reload webu a problikne celá hlavička i s pozadím.
Str4wberry
Profil
Reaguji na Falcona:
„Vždyť to není normální.“
A co není normální na tom, když se stránka při načítání nejprve zobrazí bez stylů (bílá), následně se dotáhnou i styly, které mění barvu pozadí?

Podle mě vidíš problém tam, kde není. Osobně nepozoruji na Tvé stránce v MSIE nic zvláštního. Úplně stejně (jak bys řekl) mi „problikává“ tato diskuse a další stránky.
___
habendorfe, začal jsem Ti to počítat — dnes jenom 2× :)
habendorf
Profil
Asi přestávám chápat co myslíš. Mě to při reloadu problikne i ve FF, Opeře a Safari. Připadá mi to celkem normální.
habendorf
Profil
Ach jo, Str4wberry mi zas řekne, že papouškuju :o)
Falcon
Profil *
Hm.Jo, jasně, že to problikne,ale přeci to neudělá takovej záblesk, jako tady ?
Str4wberry
Profil
Odpovídám Falconovi:
„Hm.Jo, jasně, že to problikne,ale přeci to neudělá takovej záblesk, jako tady ?“
Tady to není tak patrné, neboť stránka má bílé pozadí a celá je laděna do světlé barvy.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Falcona:
Zkus zmenšit datovou velikost obrázků a pohrát si s jejich kešováním.
Falcon
Profil *
Obrázky jsem měnil.

Mrkněte se, prosím, nyní na new.trashypoodle.cz .. celý web jsem kompletně překódoval a zvalidoval.Příde mi to úplně stejné, takže zbytečně.

Je toto blikání běžné ?
Falcon
Profil *
PROSÍM O SMAZÁNÍ, DĚKUJI
Str4wberry
Profil
Ptám se Falcona:
„PROSÍM O SMAZÁNÍ, DĚKUJI“
A závěr/výsledek je jaký… docela by mě to zajímalo.
Falcon
Profil *
Žádný.Bliká stále.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: