Autor Zpráva
Izzi
Profil *
Na stranke mam nadefinovane toto:

<SPAN

style="LEFT: 7px; POSITION: absolute; TOP: 2px"><b><FONT
size=5>MENU</b></font></SPAN>


v IE my to zobrazuje tak ako to ja chcem ale v opere a v mozille uplne inak,prosim vas poradte mi ako to mam spravit aby sa to v spomenutych prehliadacoch zobrazovalo spravne.dakujem
Tomáš Hanus
Profil
Izzi
A jak se ti to tam zobrazuje? Může záležet na nadřazených prvcích ;)

Nic, co by mohlo dělat neplechu, tam totiž nemáš.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Izzimu:
To je trochu málo, nemyslíš? Co je to „uplne inak“? Ideální by byla živá ukázka.
Měsíček
Profil
rád bych viděl link ;)
Bubák
Profil
Je to prasácký kód, tři tagy a ještě překřížené, na formátování jednoho slova, ale není důvod, aby to dělalo neplechu.
O něco lepší kód:
<h2 style="position: absolute; left: 7px; top: 2px;">MENU</h2>
habendorf
Profil
fuj
Manq
Profil
habendorf
fuj, ale bez linku nic lepšího nevymyslí :o).
Izzi
Profil *
no...vdaka ze sa vam to tak paci...
no chyba je v tom ze v mozille a opere mi to zobrazje vyssie ako by som potreboval...
Bubák
Profil
Pokud nedáš odkaz na stránku, nebo aspoň více kódu, tak ti nikdo více nepozadí. To co jsi sem dal, se ve všech prohlížečích zobrazí stejně vysoko.
Izzi
Profil *
greenday.hustej.net

to menu vlavo
Izzi
Profil *
greenday.hustej.net

to menu vlavo
Izzi
Profil *
greenday.hustej.net

to menu vlavo
Bubák
Profil
Nevidím rozdíl:
http://browsershots.org/http://greenday.hustej.net/
Izzi
Profil *
tak to som potom ja slepy...

napriklad:

pozrite si kde je menu a porovnajte to s links a other,no A TOTO ZOBRAZUJE SPRAVNE IBA V IE...v mozille a opere nie...
Bubák
Profil
V ukázce problému je toto:
<SPAN
style="LEFT: 7px; POSITION: absolute; TOP: 2px"><b><FONT
size=5>MENU</b></font></SPAN>


Takže jsem se dolů vůbec nedíval. Ani v IE to není v pořádku, pokud změním velikost písma.

fuj, ale bez linku nic lepšího nevymyslí
Takže o něco lepší kód, než posledně, na místo obrázku "menu.jpg" dáš:
<h2>MENU</h2>

A do "styly.css" přidej:
.podmenu .menu h2 {
width: 88px;
height: 31px;
background: #000 url(menu.jpg) no-repeat center center;
text-align: center;
line-height: 31px;
margin: 0;
}

Obdobně "LINKS" a "OTHER" dáš do H2, nemusíš jí dávat class, máme kontextovou deklaraci:
http://interval.cz/clanky/kaskadove-styly-v-dobrem-stylu/
Ve tvém HTML a CSS se ti přemnožily třídy.
Izzi
Profil *
nic nove sa nestalo...
Bubák
Profil
Nevšiml jsem si, že <div class="podmenu"> je prázdný div. Takže "styly.css" trochu jinak:

.menu h2 {
width: 88px;
height: 31px;
background: #000 url(menu.jpg) no-repeat center center;
text-align: center;
line-height: 31px;
margin: 0;
}
Izzi
Profil *
vdaka teraz je to ok

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0