Autor Zpráva
Charlie
Profil
Ahoj,

právě jsem přeinstaloval Firefox na verzi 1.0.4 a instalace proběhla bez problému. Při spuštění se spustí ;), ale nic nezobrazí, respektive běží jako service, nebo to tak aspoň vypadá. Zkoušel jsem znovu nainstalovat 1.0.3, bezvýsledně.

V čem by mohl být problém?
Acci
Profil
Zkusil jsi restartovat PC po instalaci? Nebo zkus vytvořit nový profil
Charlie
Profil
Jasně, zkoušel jsem i obnovení systému.
Charlie
Profil
Verze 1.0 také nic nedělá :(
Acci
Profil
A ten profil nepomohl?
Charlie
Profil
Nový profil? Jako nový profil uživatele? To je dobrý nápad, hned vyzkouším.
flying gentleman
Profil
to mi taky delalo, ale pak jsem stahl zip archiv a ff 1.0.3 valil v poho
Acci
Profil
Charlie
Spustíš Firefox s parametrem P
firefox.exe -P
halogan
Profil
Buď nový profil nebo spíš u toho stávajícího smaž složku chrome v documents & settings.
Charlie
Profil
Acci
Spusteni s parametrem P nefunguje

flying gentleman
zkusim, dik
Charlie
Profil
halogan,
zadnou takovou slozku tam nemam ;)
Charlie
Profil
flying gentleman, nefunguje
Acci
Profil
Tak zkus ještě safe mód
Charlie
Profil
Jak spustim safe mód?
Charlie
Profil
Hurááá, safe mode běží. Všem moc děkuju.
Acci
Profil
Charlie
Ale teď tam nemáš rozšíření
Charlie
Profil
Acci,
no... ale jede to ;)
Spíš mi vadí, že si to všechno pamatuje ;)
Charlie
Profil
Jak mam odstranit ty extensions a pluginy, aby mi to zas jelo normalne?
Charlie
Profil
Tak, už jsem vše vyřešil a pro podobné případy mám tento návod:

1) Odinstalujte kompletně celý program
2) Odstraňte složku v Program Files i v Data Aplikací
3) Projeďte registr prográmkem na odstraňování neplatných klíčů
4) Znovu nainstalujte
5) Těšte se z dobře odvedené práce =)

A děkuju vám všem moc.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.