Autor Zpráva
Hačuč
Profil *
Prosím o pomoc s problémem ve firefoxu, IE7 i Opera9 zobrazují celkem dobře, ale ff nezvládne ve stránkách menu
návrh menu jsem stáhnul z Knihovny a upravil pro svoje potřeby a ouha

předem díky

podívejte na:
http://hacucovo.wz.cz/o_nas.html

styly:

.menu a
{
color: #333;
display: block;
width: 100%;
}

.menu ul, .menu li
{
list-style-type: none;
margin: 3 0 0 3;
}

ul.uroven1
{
width: 160px;
}

ul.uroven1 li.polozka1
{
position: relative;
z-index: 5;
font-weight: bold;
height: 20px;
line-height: 20px;
padding: 0 0;
text-align: left;
}

ul.uroven2
{
position: absolute;
z-index: 5;
left: 145px;
top: 0;
width: 135px;
visibility: hidden;
border: 1px solid black;
background: #87CEEB;
text-align: center;
padding-right: 4px;
}

ul.uroven3
{
position: relative;
border: 1px solid black;
z-index: 5;
height: 20px;
line-height: 20px;
font: bold cursive;
font-size: medium;
background: #87CEEB;
border-top: 1px solid Silver;
border-left: 1px solid Silver;
padding: 3px 3px 3px 3px;
}

ul.uroven3 li.polozka4
{
font: bold cursive;
font-size: medium;
text-align: right;
line-height: 20px;
margin: 0 0;
border: none;
}

ul.uroven2 li.polozka2 a
{
position: relative;
font-weight: bold;
font-size: small;
text-align: center;
line-height: 20px;
border: none;
}


.menu a:hover
{
font-size: medium;
color: Black;
background: #AFEEEE;
}

ul.uroven2 li.polozka2 a:hover
{
font-size: medium;
color: Black;
border: 1px solid black;
padding-left: 2px;
}


ul.uroven1 li.polozka1
{
behavior: url(hovermenu.htc);
}

ul.uroven1 li.polozka1:hover,
ul.uroven1 li.polozka1Hover
{
background: #AFEEEE;
font-size: medium;
color: Black;
border: 1px solid black;

}

ul.uroven1 li.polozka1Hover ul.uroven2,
ul.uroven1 li.polozka1:hover ul.uroven2
{
visibility: visible;
}

ul.uroven1 li.polozka3:hover,
ul.uroven3 li.polozka3Hover
{
font-size: medium;
color: Black;
border: none;
}
ul.uroven3 li.polozka2 a:hover
{
font-size: medium;
color: Black;
border: none;
}

li.polozka5
{
text-align: center;
}
Chamurappi
Profil
Reaguji na Hačuče:
Na řádku 100 ve styly_m.css nastavuješ „height: 20px“ pro „ul.uroven3“. V Mozille se box podle obsahu neroztáhne.
Hačuč
Profil *
ááááá moc díky,
je to můj první web, postupuju metodou pokusXomyl
postupně se snažím z toho vyřezat co tam být nemusí

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: