Autor Zpráva
Aldaris
Profil *
Zdravím všechny.. Rád bych se zeptal jestli nevíte čím může být způsobené že na jedné stránce nemůžu označit text a zkopírovat do schránky.. není v tom žádný skript, který by to zakazoval protože jsem se ptal webmastera ale taky si s tím neví rady.. záhada je taky v tom, že na začátku té stránky jde označit text bez problémů, ale od nějakého jistého místa už to prostě nejde... díval jsem se do zdrojáku ale v tom zlomovém místě nebylo nic podezřelého... odkaz vám tu bohužel nedám, protože se jedná o stránky, na které je třeba se přihlásit.
jináč na tom webu jsou použity rámy a CSS a asi i PHP jestli to nějak pomůže.. já používám IE 6.0 SP2 ale dělalo mi to i na SP1..

Díky za každý ohlas..
Aldaris
Profil *
Tak teď jsem si zkusil tu stránku uložit.. samotné html mi jelo bez problémů, ale jakmile jsem si stáhl i style.css a propojil to, tak to začalo dělat bordel a už mi zase nejde označit text...
Acci
Profil
To je chyba IE, pokud je použito absolutní pozicování
Aldaris
Profil *
jj taky uz jsem si to nasel.. zkousel jsem vsechno v css postupne davat do komentaru a taky jsem se zastavil u absolutni pozice... diky...
Honza Hučín
Profil
Viz http://suplik.petnik.cz/index.php?cl=205
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.