Autor Zpráva
mobs
Profil *
lidičky potřebuju pomoct mám osobní stránky na www.petrcizek.xf.cz a ve firefoxu jedou úplně v pohodě, ale jakmile to zkusím v exploreru je všecko rozházené a já nevím proč..nemohli by jste mi někdo poradit předem moocinky děkuju tady je html kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en">

<head>

<meta content="text/html; charset=windows-1250" http-equiv="content-type" />
<meta name="description" content="Place your page description here." />
<meta name="keywords" content="put,your,key words,phrases,here" />
<meta name="author" content="Your Name / Design by: First Light Web Design - http://www.firstlightwebdesign.com/"; />

<title>Petr Čížek - fotgraf</title>

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="iefixes.css" type="text/css" />
<![endif]-->

</head>

<body>

<div id="container">

<div id="header">

<h1><a href="#" title="Return To Homepage"><img id="logo" style="width: 760px; height: 112px;" alt="Your Website Name / Company Slogan Tagline" src="images/header.png" /></a></h1>

</div>

<div id="sub-header"></div>

<!--Begin main navigation menu.-->

<div id="menu">

<!--Begin nothing goes here. Leave empty.--><div id="menu-left"></div><div id="menu-right"></div><!--End nothing goes here.-->

<ul>
<h1><i><b>
<span style="position:relative; left:0px;top:-30px"><div style="font-family: "Arial">
<ul id="navlist"> <a title="Hlavní stránka" accesskey="1" href="index.html">Hlavní stránka</a>&nbsp;
<a title="O mě" accesskey="2" href="me.html">O mě</a>&nbsp;
<a title="Galerie fotografií" accesskey="5" href="galerie.html">Galerie</a>&nbsp;&nbsp;
<a title="Novinky" accesskey="3" href="new.html">Návštěvní kniha</a>&nbsp;&nbsp;


<a title="Kontakty a jiné informace" accesskey="6" href="kontakt.html">Kontakty</a>
</div</span>
</h1>
</ul>

</div>
</i></b>

<html>
<span style="position:absolute; left:935px;top:380px">
<span id="cas"></span>.
<script>
function naplnCas (){
var datum = new Date(); // prave aktualni cas
aktualniCas = datum.getHours() + ":" + datum.getMinutes() + ":" + datum.getSeconds();
// vybral jsem z data, co potrebuju a obalil znamenky, aby se to prevedlo na retezec
window.document.getElementById("cas").innerHTML = aktualniCas;
// vypocitana hodnota se vklada jako html dovnitr elemnetu, ktery ma id "cas"
}

naplnCas(); //naplneni na zacatku
window.setInterval("naplnCas()", 1000); //pravidelna zmena, 1000 je sekunda

</script></span>
<div style="text-align: center">
<span style="position:absolute; left:850px;top:400px">

<script language="JavaScript">
<!-- This figures out what day of the week it is, and the date, and year. -->
<!--
s_date = new Date();
var weekDay = "";


if(s_date.getDay() == 1){
weekDay = "Pondělí";
}
if(s_date.getDay() == 2){
weekDay = "Úterý";
}
if(s_date.getDay() == 3){
weekDay = "Středa";
}
if(s_date.getDay() == 4){
weekDay = "Čtvrtek";
}
if(s_date.getDay() == 5){
weekDay = "Pátek";
}
if(s_date.getDay() == 6){
weekDay = "Sobota";
}
if(s_date.getDay() == 7){
weekDay = "Neděle";
}
if(s_date.getDay() == 0){
weekDay = "Neděle";
}


selectMonth = new Array(12);
selectMonth[0] = "Ledna";
selectMonth[1] = "Února";
selectMonth[2] = "Března";
selectMonth[3] = "Dubna";
selectMonth[4] = "Května";
selectMonth[5] = "Června";
selectMonth[6] = "Července";
selectMonth[7] = "Srpna";
selectMonth[8] = "Září";
selectMonth[9] = "Října";
selectMonth[10] = "Listopadu";
selectMonth[11] = "Prosince";




var setYear = s_date.getYear();

var BName = navigator.appName;

if(BName == "Netscape"){
var setYear = s_date.getYear() + 1900;
}

document.write(weekDay + ", " + s_date.getDate() + " " + selectMonth[s_date.getMonth()] + " " +
", " + setYear);

// -->

</script>


</div>
<!--End main navigation menu.-->

<div id="content">

<!--Place your main content within the following division-->

<div id="right-column">

<h2 class="bottom-border">Na začátek</h2>
<div align="center">

<h5>Chtěl bych upozornit, že tyto stránky jedou spolehlivě pouze v MOZZILA FIREFOX!!!</p></h5></div>
<p class="justify">
Na těchto stránkách bych chtěl prezentovat své fotografické výtvory, případně kdyby měl někdo zájem o mé služby, či fotky, tak aby zde našel veškeré informace, jak se se mnou spojit<br></p>
<I><b><p>Předem bych chtěl upozornit, že fotím ZADARMO popřípadě jen za cenu vyvolání fotek, nebo výměnou za reference (že si některé fotografie budu moci umístit na tento web), protože mě focení strašně baví</b</i><br /><span class="right"></span></p>

<h2 class="bottom-border">Co mohu nabídnout?</h2>

<div id="featured-wrapper">

<div id="featured-top"></div>

<div id="featured-content">

<div class="featured">
<div class="number"></div>

<div style="text-align: center"><h3><strong>Mé služby</strong></h3>

Vyfotím Vám všechno a všechny: školy ( na tabla apod.), svatby, skupinové fotografie, oslavy...prostě všechno, na co si kdo vzpomene.

<p>
<div class="number"></div>

<h3><strong>Proč to vlastně všechno dělám</strong></h3>

Focení zbožňuju..je to můj největší koníček a nevím co bych dělal, kdybych nemohl fotit..ostatně toto je jeden z hlavních důvodů, proč jsem si udělal tyto stránky.. , abych mohl fotit ještě více a dělat radost více lidem.
</div></p>
</div>

<div class="featured">
</div>

<div class="featured">


</div>

</div>

<div id="featured-bottom"></div>

</div>

</div>

<!--Place additional secondary content in the next division.-->

<div id="left-column">

<h2 class="bottom-border">Ukázky fotografií</h2>

<div id="recent-clients">
<ul>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--//
function openWindow() {
window.open("","JSL",'toolbar=0,location=0,scrollbars=1,width=600,heig ht=250,resizable=1,top=20,left=20');
}
//-->
</SCRIPT>


<a href="images/gabi.jpg" onClick="openWindow();" target="JSL"><img style="width: 100px; height: 70px;" <img src="images/P1000597.JPG" alt="P1000597.JPG, 3,8kB" title="Gábinka a Adélka" border="0" height="73" width="106"></a>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--//
function openWindow() {
window.open("","JSL",'toolbar=0,location=0,menubar=0,scrollbars=1,widt h=800,height=600,resizable=1,top=80,left=80');
}
//-->
</SCRIPT>


<a href="images/my.jpg" onClick="openWindow();" target="JSL"><img style="width: 100px; height: 70px;" sr<img src="images/P1050965.jpg" alt="P1050965.jpg, 3,9kB" title="s Marki" border="0" height="73" width="106"></a>


<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--//
function openWindow() {
window.open("","JSL",'toolbar=0,location=0,menubar=0,scrollbars=1,widt h=530,height=750,resizable=1,top=80,left=80');
}
//-->
</SCRIPT>


<a href="images/Watermark_99.jpg" onClick="openWindow();" target="JSL"><img style="width: 63px; height: 80px;" sr<img src="images/P1060946.jpg" alt="P1050965.jpg, 3,9kB" title="Chorvatský západ Slunce" border="0" height="105" width="70"></a>


<SCRIPT LANGUAGE=
Bubák
Profil
Je to rozpadlé ve všech prohlížečích pozice data a časi závisí za rozlišení a ve Firefoxu je pod počítadlem bílý flek.
Nerad to píšu, ale kód je natolik příšerný a layout špatně postavený, že nejlepší bude začít znova.
http://css.interval.cz/layouty/

Mimo téma, správně se píše Mozilla Firefox (jedno "zet" a dvě "el".)
mobs
Profil *
Díky za rady...určitě to zkusím, ale nikdo si neztěžoval až na pár lidí co mají IE (většinou ve firmách)..
Ale newím jak mám s těma layoutama začít znovu..kdybys byl tak hodný a poradil konkrétněji...nějak se to naučit musím..díky Petr
vertigo4
Profil
je to pře-div-ováno , nechápu na co je tam ten čas, který je mimo... podívej se na Bubákův odkaz
mobs
Profil *
já se na to díval ale nevím který z nich mám použít...a taky by mě zajímalo proč ve Firefoxu to jede normálně jen v IE nee. Podle mě tam největší binec dělá div relative..
Davex
Profil
Kdyby se dal do pořádku HTML kód, tak by to určitě fungovalo správně i v IE. Jenom v menu je asi 20 chyb - podobně dělali pejsek s kočičkou dort.
mobs
Profil *
který z těch layoutů mám použít www.klanice.xf.cz takovou skladbu stránky jsem ta nenašel..zatím díky moc lidičky
mobs
Profil *
sorry oprava[i][/i] www.petrcizek.xf.cz
Měsíček
Profil
Ani nenajdeš spíše se zkus z intervalu učit a pak si to složíš sám.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: