Autor Zpráva
Cirdan
Profil *
Zdravim.... zase ten explorer....
Mam stranku kde mam jeden hlavny div a v nom vnorene tri dalsie... hlavicka.. lave menu a telo....
vsade to ukazuje spravne.. (mozila, firefox, netscape, opera) len ten ***** explorer to zobrazi tak akosi sialene..
v com je problem? v lavom menu a tele mam obrazok na pozadi..... tieto divy maju fixnu sirku ale vysku udanu len v % hlavny div ma sirku aj vysku udanu v %. Vo vsetkych prehliadacoch sa to zobrazi cele teda aj tie obrazky na pozadi... len u Exploreru sa zobrazi len hlavicka... lave menu bez pozadia a telo sa , pokial donho nevlozim nejaky text nezobrazi vobec....
Je to nejaka spatna intrepretacia exploreru?
Dakujem...
VladoT
Profil
konkrétní URL s danou chybou by asi neuškodilo. :-)
Cirdan
Profil *
konkretne URL s danou chybou by neuskodilo, keby konkretne URL s danou chybou existovalo... ale zatial este neexistuje..ale mozem hodit obrazky jak to vyzera napr. v opere a exploreri pre pochopenie... :-)
habendorf
Profil
Obrázky jsou na nic, hoď někam tu stránku.
Cirdan
Profil *
http://www.3d-grafika.kvalitne.cz/explorer.jpg
a
http://www.3d-grafika.kvalitne.cz/opera.jpg
nemam fakt zatial kam hodit tu stranku.. takze zatial aspon takto obrazky.. dufam, ze to pomoze....
na design a tieto veci zatial nepozerajte.. pracuje sa na tom.....
ale po zhliadnuti obrazkov bude tusim jasne to na co som sa pytal.....
Dakujem moc...
habendorf
Profil
No bez kódu těžko říct, podle toho nedotaženýho pozadí možná peekaboo .
Cirdan
Profil *
tak kusok kodu ked inac nedate.. :-))
CSS:
body {background-color: #708090; font-size: 80%; background-image: URL("../pic/body.png"); background-repeat: y-repeat; background-position: left top;}
#hlavny {position: absolute; width: 800px; height: 80%; margin: 0px; top: 7%; left: 10%; background-color: #dcdcdc; }
#telo {position: absolute; width: 600px; height: 80%; margin: 0px; top: 200px; left: 200px; background-color: #dcdcdc; background-image: URL("../pic/hore-vpravo.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: right top;}
#lave_menu {position: absolute; width: 200px; height: 80%; margin: 0px; top: 200px; left: 0px; background-color: #f5f5f5; background-image: URL("../pic/hore-vlavo.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: right top;}
#horne_menu {position: absolute; width: 800px; height: 200px; margin: 0px; top: 0%; left: 0%; background-color: #ffffff; background-image: URL("../pic/hore.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: left bottom;}
#lave {position: absolute; width: 200px; height: 76%; margin: 0px; top: 130px; left: 0px; background-color: #ffffff; background-image: URL("../pic/pozadie-menu.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: left top; border-right: 1px ridge #000000;}

HTML:
<div id="hlavny">
<div id="horne_menu">
</div>

<div id="telo">
<center><h1>Nadpis</h1></center>
<span class="text">jkashf safjsdhkjf asldfjkg sdlgkjsdklgj sldgk jsd f sdjkfsdk dsjkghfsjkdh sdkjgh sdjk gksdjghsdjk gsgkdjgh jksdh gksdjhg jksdh gksjdgh ksdjhgjk sdjkgh sdjkh dsjghjsd gjksdhg sdjkgh sdgjksdgh sdjkhgjsdklg sdjghjskld gjksdhg jklsd gkjdshgjk sdjkghjsdgh jklsdhg sdjgh jsdgh jklsdhg jsdklhg sdjkhgjksdhg ksdh gksdl</span>
</div>

<div id="lave_menu">
<div id="lave">
</div>
</div>

dufam, ze to uz bude jasnejsie....
</div>
</body>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.