Autor Zpráva
David P
Profil *
Zdravím,
prosím diskutující o pomoc, jak zobrazit flash v IE. Úvodní stránka http://vranovska.cz/ se v Opeře i FF zobrazuje korektně, ale v IE se flash ne a ne zobrazit. Flash a k´d na zobrazení v prohlížeči je generován programem Flash slideshow maker. Web je tvořen pomocí http://opensolution.org/quick.cart,en,9.html .
díky za rady všem... David
Měsíček
Profil
Nelíbí se mi jak to máš řešené podívej se zde .. http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky
TSD
Profil *
David P
Jestli jsi i autorem grafiky, mohl by ses mi prosím tě ozvat? Kůň mě zaujal, potřeboval bych psa, zaplatím :)
David P
Profil *
Problém vyřešen, byl způsoben mojí nedbalostí:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/sw flash.cab#version=6,0,0,0" width="480" height="360" id="tech" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="flash/flash.swf?xml_path=flash/flash.xml" />
<param name="quality" value="high" />

<embed src="flash/flash.swf?xml_path=flash/flash.xml" quality="high" width="480" height="360" name="tech" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

</object>

chybělo tučně zvýrazněné, ie si to nepřebral...
David P
Profil *
TSD
Kůň vznikal přispěním asi třech osob, ručně, s velkými porodními bolestmi...
TSD
Profil *
David P
Aha, tak to je škoda. Vypadá to jako svižná dvacetiminutovka zručného grafika, moc pěkné, gratuluji.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: