Autor Zpráva
Webspy
Profil
Proč se ve firefoxu nalepuje obsah stránky http://www.webspy.wz.cz na menu ?

Pokud nepoužíváte Firefox - http://www.webspy.wz.cz/img/webspyblog.jpg - dík SuE :-)
Martin Kuželka
Profil
BTW, ta stránka by šla krásně udělat bez toho absolutního pozicování.
Webspy
Profil
hm to je pravda
Fred
Profil
.mainpage{margin-right:20px}
Webspy
Profil
to Fred: to mám přidat ke stylu nebo jak jsi to myslel ??? V IE se to totiž zobrazuje správně...
Fred
Profil
Hm to mně nenapadlo , tak to zkus takhle, to IE neumí a bude to
div[class=mainpage]{margin-right:20px}
Webspy
Profil
to Fred: zase něco novýho !! mnohokrát díky ! hned to tam hodím a zkuste to...
Fred
Profil
Našel jsem to náhodou prohledával jsem PC a hledal jsem = v souborech *.css a narazil jsem na css Mozilly a zase bylo co se učit, je tam totiž spousta neobvyklých pokročilých selektorů, hlavně někde tady
"C:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\res\samples" ve firefoxu a v Opeře jsou takový věcičky taky
Webspy
Profil
No to mi moc nepomůže, když to máš na harddisku :-))))
Fred
Profil
No tak si stáhni FF nebo Mozillu a budeš to tam mít taky :-)
Webspy
Profil
jo tááák ;-) OK
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.