Autor Zpráva
flary
Profil
Zdravím, nemáte nějakou zkušenost, jestli bude prohlížečkám vadit <title> tag v těle dokumenu? Nemyslím z hlediska validity (ta je mi volná), ale čistě z hlediska funkcionality?
Timy
Profil
Nebude.
Chamurappi
Profil
Reaguji na flary:
Nebude.
flary
Profil
Timy,Chamurappi: Díky.
Str4wberry
Profil
Flary, dokonce je tento postup „doporučen“ v FAQ k PHP — Jak může includovaný soubor změnit titulek — způsob 5.
flary
Profil
Str4wberry
Musím říct, že tohle mě dost překvapuje... Odhalil jste, o co mi jde. Díky
Dranel
Profil
flary
Nic proti, ale není lepší měnit titulek dle vybrané stránky? Čiste teoreticky. Respektive já to už tak dělám - prakticky.
flary
Profil
Dranel
No já to mám hezky pořešené tak, že mám includy tam, kam se promítnou (tzn neprovadím php před html a pak echa) a samozřejmě titulek se projede jako první a já nemám šanci vědět co zobrazuji za článek, protože to se pak řeší až v divu v body. Ale máte pravdu, šlo by to, jenže já jsem naprosto nehorázný perfekcionista a puntíčkář a musím mít všechno tam kde to má být.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: