Autor Zpráva
vektor333
Profil *
ted sem delal celou dobu stranky a kontroloval je v IE a v opeře..ale uplne jsem zapomnel na FF.. tak se kouknu aco nevidim tohle: www.juncart.org ...

vypada to jako by nefungovalo CSS.. ale funguje, normalne fonty jdou, barvy atp.. ale žadnej div se mi tam nezobrazil (třeba ten co drží tlačítka dhromady, nebo hlavička, nebo pravej a levej sloupec...) nevíte čim to je?

děkuju
Chamurappi
Profil
Reaguji na vektora333:
Na řádku 33 ve stylopisu máš navíc jednu otevírací chlupatou závorku.
Petr Svetr
Profil
nechybi divy ale pozicovani
vektor333
Profil *
jo, bylo to tou zavorkou.. to by člověk netušil co dokaže takova chybička.. (ale jen ve FF.. =-O) dik moc..:)

ale ted mam nejakej binec tam dole..:(
vektor333
Profil *
patička se nehostině dostala pod hlavní divy a už u ni nejak nefunguje "clear:both"..
vektor333
Profil *
teda clear:left.. pac both, right ani auto to hodí pod hlavičku?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: