Autor Zpráva
Vektor03
Profil *
Nevíte proč tady na mojí stránce se ve FF patička chová jako position? mam u ní nastavený clear: left, a mela by bejt pod všim, taky že je, ale jen v opeře a v IE.. poradíte mi pls?

(a ještě jedna doplňující otázka, jestli ste už přišli na to jak udělat ten height 100% u divů)

děkuju.. budu vám padat k nohám když na to přijdete.. (protože hlavně tu druhou otázku skoro nikdo neví, a ja to nemužu rozluštit)

děkuju
Vektor03
Profil *
www.juncart.org
Měsíček
Profil
Nemá být náhodou clear:both;?
Vektor03
Profil *
both sem zkoušel a ono se to zařadí pod hlavičku..
Davex
Profil
Nevíte proč tady na mojí stránce se ve FF patička chová jako position?
Tvůj kód je hodně nepřehledný. Problém bude někde v tom zmateném kombinování height: 100% všude možně.

tu druhou otázku skoro nikdo neví
Skoro všichni vědí. Elegantní je Pixyho řešení sloupců o stejné výšce.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: